Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λάσπη, συκοφαντίες και διαστρέβλωση της αλήθειας από «Έθνος» και «Αυγή» κατά της Χρυσής Αυγής

Λάσπη, συκοφαντίες και διαστρέβλωση της αλήθειας από «Έθνος» και «Αυγή» κατά της Χρυσής Αυγής

Η υστερία των εκφραστών του «συνταγματικού τόξου» μετά το χθεσινό περιστατικό στην Βουλή φαίνεται ότι έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, ώστε να μην διστάζουν να διαστρεβλώνουν (εντελώς συνειδητά) στον πλέον κραυγαλέο βαθμό ανάλογα περιστατικά του παρελθόντος, με «σταθερή αξία» τους «κακούς» Χρυσαυγίτες και τους ‘καλούς» ακόλουθους του «συνταγματικού τόξου».

Τόσο το «Έθνος» όσο και η «Αυγή», δύο εφημερίδες με κοινό σημείο όχι μόνο τα τεράστια οικονομικά προβλήματα, αλλά και την «αβάντα» στον ΣΥΡΙΖΑ, με αναφορά τους σε συμβάν που συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια (17 Μαΐου 2013) φροντίζουν να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Αρχικά, ας δούμε τι γράφει το «Έθνος»: “Το χθεσινό βίαιο περιστατικό δεν είναι το μόνο που έχουν προκαλέσει οι χρυσαυγίτες εντός Βουλής. Η φράση του προεδρεύοντος Μάκη Μπαλαούρα ότι «μολύνουν» την αίθουσα του Κοινοβουλίου επιβεβαιώνεται πλήρως από τη συμπεριφορά τους. Τον Μάιο του 2013 είχε σημειωθεί ένα από τα θλιβερά επεισόδια, με τους χρυσαυγίτες να φωνάζουν εντός της Βουλής «Χάιλ Χίτλερ». Το περιστατικό είχε ξεκινήσει όταν ο αντιπρόεδρος Γ. Δραγασάκης είχε αποβάλει από την αίθουσα τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο, με το άρθρο 80 του κανονισμού του Σώματος για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά να ενεργοποιείται για πρώτη φορά. «Αντε ρε ξεφτίλες», «χειροκροτήστε γίδια», «καθίστε κάτω, τον εθνικισμό δεν θα τον νικήσετε» φώναζαν τα μέλη του μορφώματος προς τον αντιπρόεδρο της Βουλής, ενώ καθώς αποχωρούσαν από την αίθουσα είχαν φωνάξει «Χάιλ Χίτλερ».”

Κινούμενη όχι απλώς ανάλογα, αλλά εντελώς πανομοιότυπα η «Αυγή» έγραψε με την σειρά της ότι: «17.5.2015: Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος βρίζει το κοινοβούλιο και ειρωνεύεται τον Αλέξη Τσίπρα. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης, μετά από προειδοποιήσεις να σταματήσουν οι φωνές και οι βρισιές από τους χρυσαυγίτες, καλεί τον φρούραρχο της Βουλής και ενεργοποιεί για πρώτη φορά στην ιστορία της Βουλής το άρθρο 80 του Κανονισμού που προβλέπει πρόταση μομφής για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά. Οι χρυσαυγίτες αποχωρούν, κάποιοι από αυτούς φωνάζοντας “Heil Hitler”.».

Σήμερα, βεβαίως, όλοι γνωρίζουν ότι δεν ήσαν Χρυσαυγίτες (έχουν τόσο θράσος ώστε να χρησιμοποιούν και πληθυντικό…) αυτοί που φώναξαν «Χάιλ Χίτλερ» μέσα στο Κοινοβούλιο, αλλά, ο εξής ένας, o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας, κάτι άλλωστε που παραδέχθηκε και ίδιος ο διασκεδάζων τον Ελληνικό Λαό ως κωμικός ηθοποιός την δεκαετία του ’60.

Δεν το γνώριζαν αυτό οι συντάκτες των άρθρων στις δύο φυλλάδες; Φυσικά και το γνώριζαν, αλλά δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να πουν (ένα ακόμη) ψέμα, χτίζοντας έναν ακόμη λίθο στο οικοδόμημα της λάσπης κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Και έχουν το θράσος μετά να επιζητούν την συμπάθεια, την συμπόνια και τον οίκτο του Ελληνικού Λαού στις φυλλάδες αυτές που «πρέπει να συνεχίζουν να εκδίδονται».

Γιατί; Για να συνεχίζουν να γράφουν ψέματα και να εκφράζουν συγκεκριμένα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα; Ενώ μάλιστα, η συνεχιζόμενη έκδοσή τους θα γίνει εις βάρος των Ελλήνων Εργαζομένων; «Λουκέτο» εδώ και τώρα!

Διαβάστε επίσης: Ο Πάντζας φώναζε “Χάιλ Χίτλερ” σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής: Ξεφτιλίστηκαν τα παπαγαλάκια!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koinh-lasph-kai-ejeutelismos-apo-ethnos-kai-augh-kata-ths-chrushs-aughs#ixzz4hGqYFdsF

Exit mobile version