Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μια οφειλόμενη απάντησε σε όσους μας περνάνε για ηλίθιους

Μια οφειλόμενη απάντησε σε όσους μας περνάνε για ηλίθιους

Γράφει ο Αντίοχος

Μαζί με όλους τους υπόλοιπους του… συνταγματικού τόξου (έχει και… τιμημένο ΚΚ€ μέσα!), ξεσάλωσαν και τα σεσημασμένα διαδικτυακά σαμαρόσκυλα κατά της Χρυσής Αυγής, με απανωτά άρθρα τους. Στο ένα, ισχυρίζονται ότι το γνωστό επεισόδιο στη βουλή έγινε για να αποπροσανατολιστεί ο λαός και διευκολυνθεί η συγκυβέρνηση να περάσει το νέο Μνημόνιο.

Προφανώς, κάποια… αόρατη δύναμη οδήγησε τον Δένδια να εξέλθει από την έξοδο που είναι δίπλα στις θέσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής (από την οποία δεν έχει εισέλθει ή εξέλθει ΠΟΤΕ στο παρελθόν…) και εν συνεχεία, η ίδια… αόρατη δύναμη τον χειραγώγησε να σταματήσει μόλις του είπε ο Η. Κασιδιάρης να φύγει από μπροστά του την ώρα που μιλάει και να γυρίσει πίσω για να του ζητήσει το λόγο, ώστε να γίνει το επεισόδιο!

Θεωρία συνωμοσίας: Λέτε να ήταν και ο Δένδιας στο κόλπο, αφού χωρίς την συμμετοχή του δεν θα συνέβαινε το επεισόδιο;

Στο δεύτερο άρθρο, καλούν την νουδούλα «να κάνει… κόλαση τη Βουλή», προτείνοντας τα εξής: «Η Βουλή πρέπει να γίνει… κόλαση το επόμενο χρονικό διάστημα, να ξεφτιλίσουν με κάθε τρόπο τους βουλευτές της συμπολίτευσης. Κι αν υπάρχει έστω η παραμικρή αίσθηση σοβαρότητας και υπευθυνότητας, λίγο πριν την ψηφοφορία να σηκωθούν και να φύγουν όλα τα κόμματα. Ας μείνουν να σηκώσουν τα χεράκια τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, μπορεί και κάποιοι φίλοι τους Χρυσαυγίτες».

Ξεχνούν κάτι τα διαδικτυακά σαμαρόσκυλα – ελπίζοντας να το έχει ξεχάσει κι ο ελληνικός λαός: πως όταν ψηφιζόταν το… αντιμνημονιακό Μνημόνιο 3 των Τσιπροκαμμένων, ήταν ΟΛΟΙ –χωρίς καμμιά εξαίρεση- οι βουλευτές της νουδούλας που «σήκωναν τα χεράκια τους» κι έλεγαν «ναι σε όλα», κι όχι οι χρυσαυγίτες, που ούτε τότε, ούτε τώρα, ούτε ποτέ στο μέλλον θα ψηφίσουν Μνημόνια!

Εις ότι αφορά αυτό το Μνημόνιο που έρχεται, είναι η επίσημη νουδούλα που ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ δημοσίως ότι θα εφαρμόσει (όταν και αν έρθει στην εξουσία…), κι όχι η Χρυσή Αυγή!

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mia-ofeilomenh-apanthsh-se-osous-pernane-tous-ellhnes-gia-hlithious#ixzz4hH4ec0pX

Exit mobile version