Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυριάκο, γιατί κρύβεις την γραπτή δέσμευση σου στο ΔΝΤ για την εφαρμογή του 4ου Μνημονίου;

Κυριάκο, γιατί κρύβεις την γραπτή δέσμευση σου στο ΔΝΤ για την εφαρμογή του 4ου Μνημονίου;

Ξεσπαθώνει στη βουλή η Νουδούλα κατά του νέου Μνημονίου, αλλά όλο το προηγούμενο διάστημα, ουκ ολίγοι ξένοι αξιωματούχοι υποστήριζαν ότι το… ευαγές ΔΝΤ, θα επιτρέψει μεν στον… φίλτατο Κυριάκο Μητσοτάκη και την ψευτοδεξιά του να καταψηφίσουν το νέο Μνημόνιο (κατανοώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα χαθούνε ψηφαλάκια προς την Χρυσή Αυγή…), αλλά έχει ζητήσει γραπτή δέσμευση ότι όταν –και αν- ανέλθει στην εξουσία, θα το εφαρμόσει πλήρως!

Βεβαίως, η νουδούλα δεν έχει διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες, αλλά αντιθέτως τις έχει επιβεβαιώσει – εμμέσως πλην σαφώς- με απανωτές δημόσιες δηλώσεις-δεσμεύσεις του Κούλη και των κορυφαίων στελεχών της, πως θα εφαρμόσει το Μνημόνιο, γιατί… «το κράτος έχει συνέχεια».

Όμως, δεν έχει εμφανιστεί πουθενά (ακόμα…) η γραπτή δέσμευση Κούλη. Η οποία, πρέπει να βγει αμέσως στο φως, για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός με ποιους έχει να κάνει!

Αλλιώς, αν δεν υπάρχει τέτοια δέσμευση, οφείλει η νουδούλα να το διαψεύσει τώρα. Για να δούμε, θα τολμήσει να το κάνει;

ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/koulh-giati-krubeis-apo-ton-ellhniko-lao-thn-grapth-desmeush-sou-sto-dnt-gi#ixzz4hKlt55wq

Exit mobile version