Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Νέα Μηχανιώνα, Καβάλα

Το Σάββατο 13 Μαΐου κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Μηχανιώνας, παρουσία του περιφερειακού συμβούλου στην Κεντρική Μακεδονία, συναγωνιστή Γραικού Φώτη, πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στα φανάρια της Περαίας.

Μοιράστηκαν εκατοντάδες εφημερίδες προκειμένου να ενημερωθούν οι Έλληνες για την παγίδα που στήνουν οι διεθνείς οικονομικοί δυνάστες, με τη μέγγενη που ονομάζεται 4ο μνημόνιο.

Οι Έλληνες εθνικιστές σε συνεχείς αντιμνημονιακές δράσεις περνούν το μήνυμα πως μόνο μια ισχυρή εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα μπορέσει να δώσει πίσω στους Έλληνες την χαμένη πατρίδα τους και την αξιοπρέπεια τους.

Το Σάββατο 13 Μαΐου κλιμάκιο συναγωνιστών της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας πραγματοποίησε ακόμη μια ενημερωτική εξόρμηση, αυτή τη φορά στα χωριά Λεκάνη και Κεχρόκαμπο. Οι συναγωνιστές μοίρασαν έντυπο υλικό σε καφενεία και καταστήματα της περιοχής για να ενημερώσουν τους Έλληνες για τα εξοντωτικά μέτρα του 4ου μνημονίου, που θα φτωχοποιήσουν περισσότερο τα νοικοκυριά και θα αμβλύνουν τις κοινωνικές αδικίες. Μοναδικό αντιμνημονιακό κόμμα εντός της ελληνικής βουλής είναι η Χρυσή Αυγή, η οποία διαθέτει θέσεις για την λύση του χρέους και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία.

Παρεμβάσεις Δ. Βογιατζή σε τοπικά ΜΜΕ για τα επεισόδια των ταγμάτων εφόδου της Αριστεράς στην Καβάλα

Την επομένη των επεισοδίων που προκάλεσαν εντελώς ανενόχλητα τα τάγματα εφόδου της Αριστεράς την περασμένη Τετάρτη και τα οποία δημιουργήθηκαν με αφορμή την ομιλία του συναγωνιστή και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Ματθαιόπουλου Αρτέμη, στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας, ο Γραμματέας της, Βογιατζής Δημήτρης παρενέβη τηλεφωνικά σε τοπικά ΜΜΕ για να καταγγείλει τα όσα τραγελαφικά έλαβαν χώρα στο κέντρο της πόλης.

Κατήγγειλε τις άθλιες μεθόδους με τις οποίες κράτος και παρακράτος επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους υποστηρικτές και φίλους του κινήματος, ενώ τόνισε πως παρά τα όποια εμπόδια ο αγώνας της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί αμείωτος, μέχρι το τέλος.

CenterTV

Ράδιο Νεάπολις 

xamak.gr 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn663#ixzz4hQY3faPH

Exit mobile version