Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέα προσπάθεια ψευτοδεξιάς εξαπάτησης: Ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης ντύθηκε… αντιμνημονιακός!

Νέα προσπάθεια ψευτοδεξιάς εξαπάτησης: Ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης ντύθηκε... αντιμνημονιακός!

Έχοντας την εντύπωση ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους, ο Μητσοτάκης χαρακτήρισε ως εξαιρετικά δύσκολη την σημερινή ημέρα, καθώς ψηφίζεται το 4ο Μνημόνιο, ενώ τόνισε πως πρόκειται για το 2ο, μέσα σε δύο χρόνια, επισημαίνοντας πως και αυτό, όπως και το 3ο, ήταν αχρείαστο.

Θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να ρωτήσει ότι αφού το 3ο Μνημόνιο ήταν «αχρείαστο» τότε γιατί η ΝΔ το ψήφισε συντεταγμένα στις 14 Αυγούστου 2015; Και αφού και το σημερινό 4ο Μνημόνιο είναι κι αυτό «αχρείαστο», τότε γιατί δηλώνει μονίμως ότι θα ακολουθήσει τα συμφωνηθέντα αυτής της ψήφισης, καθώς «το κράτος έχει συνέχεια»; Ρητορικό, βεβαίως, το ερώτημα.

Η ΝΔ δεν ψηφίζει σήμερα το 4ο Μνημόνιο μόνο και μόνο γιατί η Μέρκελ και η υπόλοιπη παρέα των διεθνών τοκογλύφων δεν της έβαλαν «το μαχαίρι στο λαιμό». Γνωρίζουν πολύ καλά ότι έτσι κι αλλιώς η ΝΔ θα ακολουθήσει κι αυτή την γραμμή τήρησης του 4ου Μνημονίου, εάν κληθεί να κυβερνήσει.

Η σημερινή προσπάθεια παρουσίασης της ΝΔ ως «αντιμνημονιακής» δεν πρέπει αλλά ούτε και μπορεί να ξεγελάσει κανέναν, καθώς είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο Μητσοτάκης θα τηρήσει κατά γράμμα τα συμφωνηθέντα, λέγοντας απλώς ότι αυτά είναι αποφάσεις των προκατόχων του και γι αυτό ο ίδιος δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Σε ένα χιλιοπαιγμένο έργο που το έχουμε παρακολουθήσει άπειρες φορές, ας μην «κόψουμε εισιτήριο» για μια ακόμη φορά.

Η μόνη Πολιτική Δύναμη που έχει σταθερή και συνεπή αντιμνημονιακή γραμμή είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-prospatheia-ejapathshs-twn-ellhnwn-apo-ton-mhtsotakh-anhmera-ths-pshfis#ixzz4hRVtuPu1

Exit mobile version