Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ακόμα μία επίκυψη των νεοδημοκρατών στο κόμμα της προδοσίας

Ακόμα μία επίκυψη των νεοδημοκρατών στο κόμμα της προδοσίας

Έχει καταντήσει πραγματικά γραφικό το πόσο «γυμνοσάλιαγκες» γίνονται οι «δεξιοί» της Νέας Δημοκρατίας, ενώπιον των μπολσεβίκων του ΚΚ€.

Σε κάθε πιθανή και απίθανη ευκαιρία οι μνημονιακοί νεοδημοκράτες εκφράζουν τον σεβασμό και την αγάπη τους για το κόμμα της προδοσίας θυμίζοντας ότι όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

Έτσι ύστερα από την γελοία και γλοιώδη επίκυψη του άλλοτε… σκληρού Άδωνι Γεωργιάδη ενώπιον των κουκουέδων, ήρθε και η ώρα ενός Καραμανλή και συγκεκριμένα του Κώστα Καραμανλή (του… τζούνιορ) να ζητήσει συγγνώμη στους μπολσεβίκους επειδή χαρακτήρισε τους συριζαίους «διάψεση της αριστεράς».

Έσπευσε δε να χαιρετίσει (με την αριστερή γροθιά υψωμένη;) το ΚΚΕ και να τους στέψει «τους μόνους πραγματικά αριστερούς αυτής της αίθουσας».

Πέραν από το γελοίο του πράγματος, η πραγματικότητα είναι ότι στην Βουλή υπάρχουν πολλά αριστερά κόμματα, δηλαδή κόμματα που προδίδουν την Πατρίδα, επιθυμούν την αποδόμηση της εθνικής και θρησκευτικής συνειδήσεως, αλλά και την οικονομική αφαίμαξη των ασθενέστερων προς χάριν μίας κομματικής ελίτ. Αυτές τις «αξίες» πρεσβεύουν τόσο ο Σύριζα και το ΚΚE, όσο και η ΝΔ, το ΠαΣοκ και οι ΑΝΕΛ.

Σταλινικότερο κόμμα του κοινοβουλίου, δε, αναδεικνύεται μακράν (και να ζουλεύουν οι του Περισσού) η Νέα Δημοκρατία, αφού είναι οι μοναδικοί που προσπάθησαν, τουλάχιστον, να καταστήσουν ενεργή την πολιτική παρακαταθήκη του πατερούλη Στάλιν, εξαφανίζοντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους, δηλαδή την Χρυσή Αυγή, μέσω της γνωστής πολιτικής σκευωρίας, ασχέτως που απέτυχαν παταγωδώς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nees-epikupseis-twn-neodhmokratwn-sto-komma-ths-prodosias#ixzz4hSXTBn6z

Exit mobile version