Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο… μπακαλόγατος Καραγιαννίδης ζητάει και τα ρέστα

Ο… μπακαλόγατος Καραγιαννίδης ζητάει και τα ρέστα

Δεν φτάνει που εξευτελίστηκε πλήρως με τις δηλώσεις του περί «μπακαλικής», αλλά συνεχίζοντας να φέρεται ως… μπακαλόγατος ζητάει και τα ρέστα.

Ο λόγος, φυσικά, για τον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Δράμας Χρήστο Καραγιαννίδη, ο οποίος, λες και δεν συνέβη τίποτα είπε ότι «Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι είμαι τελειόφοιτος πανεπιστημίου. Μέχρι το 2012 δούλευα σε συνεργείο αυτοκινήτων. Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι ξέρω τα πάντα, ότι ξέρω οικονομικά, ιατρική, νομικά. Στα οικονομικά με βοηθούν οι συνεργάτες και κάνουμε μια εισήγηση». Εκτίμησε δε ότι τον επικρίνουν «περισσότερο κάποιες εφημερίδες που μοιράζουν βιβλία του Μεταξά και υμνούν τη χούντα».

Το ζήτημα με αυτόν τον θλιβερό τύπο δεν είναι ότι δεν ξέρει τα πάντα, αλλά ότι δεν ξέρει τίποτα. Χυδαίος «μέχρι τα μπούνια» απέναντι στους Πολυτέκνους και την Ορθόδοξη Πίστη του Λαού μας, έχει τώρα έναν συμβολικό ρόλο εξυπηρέτησης του τετάρτου Μνημονίου, αφού είναι ο εισηγητής του.

Όσο για τα λεγόμενά του για τον Μεταξά, είναι τουλάχιστον ατυχή και προκαλούν κάτι μεταξύ αηδίας και γέλωτα. Γιατί ο Μεταξάς είπε ένα υπερήφανο «ΟΧΙ» το οποίο εννόησε και πρακτικά. Αντιθέτως, ο Καραγιαννίδης και οι υπόλοιπες «κότες» του ΣΥΡΙΖΑ πήραν ένα αντίστοιχο «ΟΧΙ» το οποίο μετέτρεψαν σε ταπεινωτικό «ναι».

Δικά σου τα ρέστα, «Ζήκο»…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mpakalogatos-karagiannidhs-zhtaei-kai-ta-resta#ixzz4hSXxnZ80

Exit mobile version