Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Πρώτη η Χρυσή Αυγή είχε γράψει για το επερχόμενο τέταρτο μνημόνιο που ψηφίζεται στον “ναό της Δημοκρατίας”, από τον οποίο αποκλείστηκαν οι βουλευτές και ο ΑΡΧΗΓΟΣ της τρίτης πολιτικής δύναμης. Ενοχλούν οι αλήθειες, ξυπνούν τις κοιμισμένες Εθνικές συνειδήσεις οι Χρυσαυγίτες άρα πρέπει να βρεθεί τρόπος να φιμωθούν. Όμως φιμώνεται η αλήθεια, κρύβεται το ξεπούλημα που γίνεται σήμερα στον ελληνικό λαό που δυστυχώς πίστεψε σε λάθος πολιτικές; Πώς να κρυφθούν τα σκάνδαλα του ξεπουλήματος της πατρίδας μας; Βιώνουμε καθημερινά την Ελπίδα που ήρθε και διέλυσε ότι είχε απομείνει όρθιο. Βιώνουμε καθημερινά το βόλεμα ”ημετέρων” και τον εκφοβισμό και αποκλεισμό ”υμετέρων”. Βιώνουμε την ανεργία, την διάλυση αξιών και βλέπουμε την σκλαβιά να γίνεται θηλιά και να μας πνίγει. Ως πότε; Ως πότε θα μας στερούν τα όνειρα, το οξυγόνο, τα τέρατα που θέλουν να ισοπεδώσουν κι άλλο τους Έλληνες; Ήρθε η ώρα να σταματήσει έως εδώ η σήψη και η δυσωδία. Ο εμπαιγμός, η πολιτική του ψεύδους και του σκοταδισμού. Δεν μολύνουν οι Χρυσαυγίτες βουλευτές την βουλή, αλλά όλοι εσείς που πουλήσατε την Πατρίδα μας, κλέψατε τους μόχθους μιας ζωής από τους γέροντες γονείς μας, διαλύσατε την κοινωνία και θέλετε τους Έλληνες να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί στους ξένους που ήρθαν δήθεν ως επενδυτές στην Ελλάδα. Καταλύσατε κάθε κεκτημένο δικαίωμα και οδηγήσατε πολλές χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία. Σπαταλήσατε το δημόσιο χρήμα και συνεχίζετε να δίνετε τριπλούς μισθούς σε δικούς σας ανθρώπους την στιγμή που δίπλα σας υπάρχουν άνεργοι νέοι και μεσόκοποι που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Έρχεται όμως η ώρα της Χρυσής Αυγής των Ελλήνων και οι κλέφτες θα  απολογηθούν για όλα. Τότε όμως, επειδή είμαστε πάρα πολύ θυμωμένοι, θα απαιτήσουμε τα ισόβια να είναι ισόβια, επειδή το κακό που φέρατε στη χώρα δυστυχώς είναι τεράστιο με τεράστιες συνέπειες στο σύνολο του ελληνικού λαού.

Αγγελική Γ.-Α

Νέα προσπάθεια ψευτοδεξιάς εξαπάτησης: Ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης ντύθηκε… αντιμνημονιακός!

Σχεδόν όλοι αυτοί που κυβερνούν επί δεκαετίες αλλά και αυτοί της αντιπολίτευσης… βολευτές -πλην Χρυσής Αυγής- ενδιαφέρονται για τις θέσεις και την μάσα τους, για το κόμμα τους και για την ψηφοθηρία και όχι για το καλό της Πατρίδας μας. Αυτοί ευλογούν και αμνηστεύουν τον εαυτό τους, αθωώνουν αυτούς που λεηλάτησαν και εξακολουθούν να ληστεύουν και ενδιαφέρονται μόνο για τα διαπλεκόμενα λαμόγια, τις κλαδικές και γενικότερα  για τα κομματόσκυλα τους. Τελευταία δε έχουν αποθρασυνθεί τελείως, αφού δημιούργησαν απύθμενα χρέη φέρνοντας μνημόνια. Εκποιούν την δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, αλλά και φέρνουν εκατομμύρια αλλόθρησκους εισβολείς με αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια, αν δεν αλλάξει κάτι, οι Έλληνες να γίνουν μειοψηφία στην Πατρίδα τους. Όλοι αυτοί, δυστυχώς για την Ελλάδα παρουσιάζουν βαριά αλλεργία με τους στρατιωτικούς και γενικά με τους ένστολους, ακόμη και όταν κίνδυνοι εξωτερικοί και εσωτερικοί είναι άμεσοι και ορατοί. Χρήματα για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας δεν έχουν οι αριστεροί και δεξιοί πολιτικοί απατεώνες που μας κυβερνούν και έχουν κυβερνήσει. Σπατάλη χρημάτων υπάρχει αλόγιστη αν εξυπηρετούνται τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα. Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να βάλλει τάξη στην Πατρίδα μας και καλό είναι να το καταλάβουν οι Έλληνες πριν είναι αργά.

Γ.Τ.

Ο Βορίδης έριξε την ιδέα… Το μνημονιακό τόξο συνασπίστηκε κατά της Χρυσής Αυγής

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή των κομμάτων στην σημερινή συζήτηση στη βουλή είναι να χρωστούν πάνω πολλά εκατομμύρια σε θαλασσοδάνεια σε μια εποχή που μεγάλος μέρος του ελληνικού πληθυσμού ζει στα όρια της φτώχειας και ίσως κάτω από αυτό. Έχουμε λοιπόν. Η ΝΔ οφείλει 210 εκατομμύρια ευρώ, το ΠΑΣΟΚ οφείλει 189 εκατ. ευρώ. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει περίπου 10 εκατομ. Επομένως κάποια κόμματα που στερούνται χρεών και κρατικής επιχορήγησης «δικαίως» αποκλείονται από την διαδικασία!

Δ.Φ.

Σαν σήμερα η Μάχη των Δολιανών: Ο Νικηταράς κερδίζει επάξια τον τίτλο του “Τουρκοφάγου”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-19-maiou-2017#ixzz4hVcZtTgT

Exit mobile version