Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ένοχη σιωπή από το κατεστημένο για την περιύβριση νεκρών από την φυλλάδα των συντακτών

Ένοχη σιωπή από το κατεστημένο για την περιύβριση νεκρών από την φυλλάδα των συντακτών

Το παιχνίδι των λέξεων και των χαρακτηρισμών που χρησιμοποιεί η αριστερά για να προωθήσει τις αντιφυσικές απάνθρωπες ιδεοληψίες της και με το οποίο παγιδεύει στην μέγγενη της «πολιτικής ορθότητας» και τους «λαπάδες» της «μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης» (διαβάζεται απλώς και ως ΝΔ) σχολιάζει πολύ εύστοχα η εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία γράφει τα εξής:

«Αυτοί οι ευφημισμοί που μας έχει μάθει η Αριστερά είναι το κάτι άλλο. Όταν μπουκάρουνε αναρχικοί οπουδήποτε είναι “συλλογικότητα” που κάνει μια “δράση”. Όταν πρόκειται όμως για κάτι από δεξιό, δεξιούλικο, ακροδεξιό ή πέρα τέρμα δεξιά και στο βάθος κήπος είναι τάγμα εφόδου».

Μας δίνεται, λοιπόν, μια «καλή πάσα» προκειμένου να επανέλθουμε σ’ ένα ηθικό αλλά και ποινικό αδίκημα συγκεκριμένης παρακρατικής «αντιφασιστικής» ομάδας, στο οποίο είχαμε αναφερθεί και πριν από λίγες ημέρες. Πρόκειται για τον χαρακτηρισμό από τους συγκεκριμένους παρακρατικούς αλήτες ως «ναζιστικών καθαρμάτων» των δολοφονημένων για τις ιδέες τους και την κομματική τους ένταξη, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Το ζήτημα βρίσκεται στο εξής: Μέχρι τώρα ο εισαγγελέας δεν ενδιαφέρθηκε στο ελάχιστο για το γεγονός ότι τα θρασύδειλα αυτά υποκείμενα σε μόνιμη βάση απειλούν τις ανθρώπινες ζωές όλων όσων θεωρούν ως «φασίστες». Και μόνο το βρωμόπανο «κρεμάλα στους φασίστες» που έχουν σε κάθε σύναξή τους αρκεί για να τεκμηριώσει ποινικό αδίκημα. Επίσης, ο εισαγγελέας δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για το ότι τρία μέλη αυτής της συμμορίας (τους οποίους άλλοι «αντιφασίστες» είχαν χαρακτηρίσει ευθέως ως «ασφαλίτες» σε σύσκεψη στο Πολυτεχνείο τον Φεβρουάριο του 2015) συνελήφθησαν ως υπεύθυνοι για το σπάσιμο ακυρωτικών μηχανημάτων στα ΜΜΜ.

Τώρα, που έχουμε σαφέστατα το αδίκημα της περιύβρισης νεκρών και τον εγκωμιασμό εγκληματικής πράξης, ο εισαγγελέας θα παραμείνει και πάλι άπραγος; Μόνο την αρθρογραφία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρακολουθεί, μη τυχόν και υπάρχει εκ νέου προανακριτική διαδικασία για το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» ή κάτι παρεμφερές;

Το γεγονός ότι τα θλιβερά αυτά υποκείμενα, με τα αναρίθμητα ψυχολογικά προβλήματα που τους οδήγησαν στην σημερινή τους κατάντια να μην αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία για την ελεεινή και τρισάθλια εικόνα τους, έχουν την κάλυψη του παρακράτους δεν αναιρεί τις δικές του ευθύνες για το «χάιδεμα» αυτών των αλητών. Βεβαίως, το ίδιο μερίδιο ποινικής ευθύνης ανήκει και στην φυλλάδα των συντακτών, η οποία φιλοξένησε αυτό το κείμενο περιύβρισης νεκρών και εγκωμιασμού εγκληματικής πράξης στην διαδικτυακή της έκδοση.

Θα βρει ο εισαγγελέας το θάρρος να ξεπεράσει τις όποιες κομματικές συμπληγάδες και να προβεί σε μια απαραίτητη απόδοση ποινικών ευθυνών σε όσους γράφουν και δημοσιεύουν τέτοια εμετικά και τρισάθλια κείμενα; Γιατί το αυτονόητο της αυτεπάγγελτης δίωξης δεν έχει ασκηθεί ακόμη σ’ αυτούς τους επικίνδυνους τύπους που υπόσχονται κι άλλες δολοφονίες; Να περιμένουμε κάτι ουσιώδες ή «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apoluth-siwph-apo-to-katesthmeno-gia-thn-periubrish-nekrwn-kai-ton-egkwmias#ixzz4hWIKEtfG

Exit mobile version