Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κατάντια ψευτοδεξιάς: Ύμνοι και αγάπες προς τον Βενιζέλο από Γεωργιάδη και Καραμανλή

Κατάντια ψευτοδεξιάς: Ύμνοι και αγάπες προς τον Βενιζέλο από Γεωργιάδη και Καραμανλή

Σε σχεδόν καθημερινή βάση πια αποδεικνύεται ότι η πασοκική λαίλαπα όχι απλώς έχει επηρεάσει την ΝΔ, αλλά την έχει μπολιάσει μέχρι το μεδούλι. Οι ύμνοι των πλέον πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ για τον Βαγγέλη Βενιζέλο δίνουν και παίρνουν, καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι χθες είχαμε δύο (!) εκδηλώσεις λατρείας του κόμματος μετά την ομιλία του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην Βουλή.

Ο Σπύρος-Άδωνις Γεωργιάδης, για μια ακόμη φορά, με ανάρτησή του στο twitter τον συνεχάρη δημοσίως: «Εκπληκτικός ο Ευάγγελος Βενιζέλος πριν από λίγο στη Βουλή» ήταν η χαρακτηριστική φράση του. Παράλληλα, αναπαρήγαγε (retweet) ακόμα και αναρτήσεις του Βενιζέλου, παρότι είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ!

Την σκυτάλη πήρε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος σε μια πρωτοφανή επίδειξη οικειότητας έπιασε το… μάγουλο του Βενιζέλου!

Ο νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ και ο πρώην αρχηγός της για 12 ολόκληρα χρόνια, είτε αποθέωναν είτε χαριεντίζονταν με έναν από τους πλέον λαομίσητους πολιτικάντηδες, φτύνοντας στην ουσία ακόμη και τους ίδιους τους οπαδούς του κόμματός τους.

Αυτή ήταν και συνεχίζει να είναι η ΝΔ. Ένα κόμμα που αποτελεί «ουρά» και χλεύη του κλεφτοΠασόκ, ακόμη και τώρα που αυτό πνέει τα λοίσθια.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-katantia-ths-nd.-umnoi-kai-filofronhseis-pros-ton-benizelo-apo-gewrgiad#ixzz4hYiJ8er4

Exit mobile version