Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος στο Θράκη ΝΕΤ και το Status Radio: Για να σωθεί η Πατρίδα μας, πρέπει να βγει από τα Μνημόνια – 2 ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Θράκη ΝΕΤ για το επεισόδιο στην βουλή, καθώς και για την αντισυνταγματική απόφαση όλων των πολιτικών κομμάτων να αποβάλλουν την Χρυσή Αυγή από την αίθουσα του κοινοβουλίου κατά την διάρκεια της συζήτησης για την ψήφιση του 4ου μνημονίου.

Ο Συναγωνιστής, τόνισε πως ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής είναι σταλινικού τύπου και η συλλογική ευθύνη για πρώτη φορά εφαρμόζεται μόνο στο κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Τοποθετήθηκε για την ψήφιση του νέου μνημονίου, υπογραμμίζοντας πως οι δανειστές δεν ενδιαφέρονται για την οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν σε τιμή ευκαιρίας την χώρα.

Τέλος, τόνισε πως για σωθεί η Πατρίδα μας θα πρέπει να διαλέξει έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο από αυτόν των μνημονίων.

Με παρέμβαση του στο Status Radio ο Συναγωνιστής Η. Παναγιώταρος ενημέρωσε για την προσφυγή της Χρυσής Αυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ώστε να κριθεί αντισυνταγματικό το 4ο Μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/hlias-panagiwtaros-sto-thrakh-net-gia-na-swthei-h-patrida-mas-tha-prepei-na#ixzz4hdJxmL4j

Exit mobile version