Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Χούντα στην Γαλλία: Αν κέρδιζε η Λεπέν, οι “δημοκράτες” δεν θα της παρέδιδαν την Προεδρία!

Χούντα στην Γαλλία: Αν κέρδιζε η Λεπέν, οι “δημοκράτες” δεν θα της παρέδιδαν την Προεδρία!

Γράφει ο Αντίοχος

«Λεπτομερές σχέδιο για την προστασία της δημοκρατίας», είχε καταστρωθεί από το γαλλικό κατεστημένο στην περίπτωση που κέρδιζε τις εκλογές η Λεπέν, σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ.

Το περιοδικό l’ Obs, επικαλούμενο τρεις ανώνυμες πηγές με γνώση του σχεδίου έκτακτης ανάγκης που θα εφαρμοζόταν σε περίπτωση νίκης της Λεπέν, αναφέρει πως είχε σχεδιαστεί από μια μικρή ομάδα υπουργών και κορυφαίων δημοσίων υπαλλήλων.

Αρχικά, το σχέδιο προέβλεπε, συνεχή και εκτεταμένα επεισόδια στο Παρίσι και στις μεγάλες πόλεις από τσογλανοκομμουνιστικές παρακρατικές οργανώσεις και με το πρόσχημα του κινδύνου να ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος, δεν θα παραδιδόταν η προεδρία στην Λεπέν και θα παρέμενε στην εξουσία ο πρωθυπουργός του Σοσιαλιστικού Κόμματος Μπερνάρντ Καζνέβ, μέχρι νεωτέρας!

Δηλαδή, χούντα!

Μάλιστα, το… συνταγματικό τόξο της Γαλλίας θα στηριζόταν στο άρθρο 8 του Συντάγματος, που προβλέπει ότι ο πρόεδρος ορίζει πρωθυπουργούς – αλλά μόνο το κοινοβούλιο μπορεί να τους απομακρύνει από το αξίωμα, με ψήφο μη εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το σχέδιο «έκτακτης ανάγκης» προέβλεπε…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chountara-sthn-gallia-an-kerdize-h-lepen-oi-dhmokrates-den-tha-ths-paredida#ixzz4heOm6Jc1

Exit mobile version