Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βρέθηκε κρύπτη αλβανών κατσαπλιάδων: Δύο τσουβάλια με σφαίρες για καλάσνικοφ εντοπίστηκαν κοντά στα Γιάννενα

Βρέθηκε κρύπτη αλβανών κατσαπλιάδων: Δύο τσουβάλια με σφαίρες για καλάσνικοφ εντοπίστηκαν κοντά στα Γιάννενα

Δύο τσουβάλια με σφαίρες για όπλα τύπου καλάσνικοφ εντόπισαν και κατάσχεσαν στην περιοχή του χωριού Εξοχή Ιωαννίνων, στα ελληνοαλβανικά σύνορα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας Ιωαννίνων.

Οι αστυνομικοί, κατά την περιπολία που έκαναν στη μεθόριο, κοντά σε παλιό νερόμυλο στον ποταμό Σαραντάπορο στην Εξοχή, εντόπισαν τα δύο τσουβάλια που περιείχαν 1.028 φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου Καλάσνικοφ, διαμετρήματος 7,62 x 39 mm.

Είναι σαφής και προφανής η «ιδιοκτησία» αυτών των τσουβαλιών με τις σφαίρες. Δεν είναι η πρώτη φορά που ανακαλύπτονται κρύπτες και οπλοστάσια αλβανών κατσαπλιάδων, είτε του ποινικού δικαίου, είτε ανθελληνικών ομάδων που αποσκοπούν στην ενεργοποίηση ενός “UCK” εντός Ελλάδος.

Είναι σαφές ότι τα ανοιχτά σύνορα, που προωθούν οι πολιτικάντηδες, είτε με την μνημονιακή αποδυνάμωση των Σωμάτων Ασφαλείας, είτε με τις «αλληλέγγυες» ΜΚΟ, εν τέλει θα έχει σοβαρό, αιματηρό αντίτιμο για την Πατρίδα και τον Λαό μας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/brethhke-krupth-twn-albanwn-katsapliadwn-duo-tsoubalia-sfaires-gia-kalasnik#ixzz4hepXXA00

Exit mobile version