Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εκρηκτική αύξηση των κόκκινων δανείων στην Ελλάδα των Μνημονίων

Εκρηκτική αύξηση των κόκκινων δανείων στην Ελλάδα των Μνημονίων

Το κλεπτοκρατικό τόξο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει καταστρέψει κυριολεκτικά την οικονομία με μεγαλύτερη απόδειξη την αλματώδη αύξηση των κόκκινων δανείων και τον εφιάλτη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών να στριφογυρνά σαν τα κοράκια πάνω από τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών.

Τραγική η κατάσταση της οικονομίας στην Ελλάδα του Τσίπρα και του Μητσοτάκη με μόνο τον Απρίλιο του 2017 να έχουν δημιουργηθεί νέα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια (αγγλικός όρος Non Performing Loans – NPL) συνολικού ύψους περίπου 500 εκατομμύριων ευρώ.

Αυτή η αλματώδης αύξηση των δανειακών επισφαλειών έρχεται να προστεθεί στα 2 δισεκατομμύρια ευρώ μη εξυπηρετούμενων δανείων του πρώτου τριμήνου του 2017! Επιπροσθέτως οι εκτιμήσεις από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα είναι ζοφερές μιας  και αποτιμούν προσαύξηση των μη εξυπηρετούμενων δανείων σε επιπλέον 300 εκατομμύρια ευρώ για τον τρέχοντα μήνα Μάιο. Βέβαια οι συστημικές τράπεζες τηρούν κατά γράμμα τις επιταγές των ξένων τοκογλύφων και βρίσκονται σε κατασχετική φρενήρη κατά του Ελληνικού Λαού έχοντας βάλει στόχο την μείωση των κόκκινων δανείων για το 2017 κατά 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Φυσικά με τις τεράστιες μειώσεις που έχουν υποστεί οι μισθοί και οι συντάξεις ήδη από το 2008, καθώς και η αντισυνταγματική ψήφιση του 4ου μνημονίου με μόνο 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ,  η μείωση των κόκκινων δανείων σημαίνει μόνο στυγνή κατάσχεση της περιουσίας των Ελλήνων. Επιπροσθέτως όλος ο Ελληνικός Λαός είδε την κατάφωρη αδικία και την ανήθικη μεθόδευση αποκλεισμού της Χρυσής Αυγής από την συζήτηση για το 4ο μνημόνιο που εκτέλεσαν με ανίερη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.

Το ληστρικό τόξο της περιούσιας των Ελλήνων, δηλαδή η αγαστή συνεργασία του Τσίπρα με τον Μητσοτάκη για την φτωχοποίηση και σύνθλιψη της επιβίωσης των Ελλήνων χρησιμοποιεί κλασσικά τοκογλυφικά τεχνάσματα.

Κατ αρχήν εντέχνως το κλεπτοκρατικό τόξο από την εποχή του Γιωργάκη Παπανδρέου στο Καστελόριζο έχει αποδεσμεύσει την μείωση των μισθών και των συντάξεων με το ύψος και το επιτόκιο των δανείων που συνήφθησαν με τους προηγούμενους προ κρίσης καλύτερους εισοδηματικούς όρους των Ελλήνων. Στην συνέχεια και βάσει τοκογλυφικού σχεδίου έπειτα από μερικά χρόνια ακόμη και η πρώτη κατοικία των Ελλήνων σταματάει να προστατεύεται και επέρχονται αναγκαστικές κατασχέσεις ακόμη και για οφειλές στην αριστερο-νεοφιλελεύθερη φορολογική χούντα.

Και σήμερα ιδιαίτερα με την αδιανόητη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και της υπέρμετρης φορολογίας, τα στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια που έχει πάρει η μεσαία τάξη δεν μπορούν πια να αποπληρωθούν με τους αρχικούς όρους χωρίς την εκποίηση κάποιου περιουσιακού στοιχείου.

Φυσικά η τοκογλυφική συμμορία των Τσίπρα-Μητσοτάκη με τους απαραίτητους δορυφόρους των ΑΝΕΛ-Λεβέντη-Ποτάμι-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ νίπτει τας χείρας της καθώς δρομολογεί την επίτευξη των κατασχέσεων της περιουσίας των Ελλήνων και την επιτάχυνση των σχετικών πλειστηριασμών μέσω άμεσης μεταφοράς των δανείων σε αδίσταχτες εισπρακτικές εταιρείες του εξωτερικού.

Συμπερασματικά η αγορά όχι μόνο έχει στεγνώσει άλλα και η Ελληνική κοινωνία, που αντιπροσωπεύεται χαρακτηριστικά από την μεσαία τάξη, είναι πια βαθιά μέσα σε κατάσταση άκρατης οικονομικής κατάρρευσης.

Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να ασκήσει μια οικονομική και κοινωνική πολιτική που αφουγκράζεται και υποστηρίζει το συμφέρον όλων των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dikaiologhmenh-h-terastia-aujhsh-twn-kokkinwn-daneiwn#ixzz4hepoubFJ

Exit mobile version