Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Βγήκε ο Λοβέρδος να μας πει με το γνωστό δασκαλίστικο ύφος ότι το θέμα της ημέρας ήταν το 4ο μνημόνιο και όχι η Χρυσή Αυγή. Τόσο αυτός όσο και ο Βενιζέλος υπέγραψαν τα 2 πρώτα μνημόνια και ψήφισαν το τρίτο μαζί με τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ τον Αύγουστο του 2015.  Αντί να μέμφονται τη Χρυσή Αυγή, ας κοιταχτούν στον καθρέφτη τους όλοι μαζί για το πού οδήγησαν τη χώρα. Εκείνοι δεν κυβερνούσαν όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου έλεγε το περίφημο “είπαμε ναι σε κανένα δωράκι, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια”; Εκείνοι δεν ήταν που έκαναν την απαρχή των διορισμών με τα σημειώματα της κλαδικής και συνετέλεσαν στον εκμαυλισμό του λαού; Δικός τους αρχηγός δεν ήταν ο Σημίτης που είπε το “Ας πρόσεχαν” για τον κοσμάκη που έχασε τα λεφτά του στο Χρηματιστήριο; Εκείνοι δεν καθιέρωσαν τον χωρίς έλεγχο δανεισμό της μισής χώρας τουλάχιστον; Στο κλεφτοπασόκ δεν ήταν ο ΓΑΠ που έλεγε στο εξωτερικό “οι συμπατριώτες μου είναι διεφθαρμένοι”; Και μας έβαλαν στα μνημόνια με το κατάπτυστο επιχείρημα ότι χωρίς μνημόνια δε θα μπορούσαν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις λησμονώντας μια βασική τραπεζική αρχή. Οφείλω λίγα έχω εγώ την έννοια, οφείλω πολλά έχει η Τράπεζα την έννοια. Και την έχει η τράπεζα γιατί εκείνη οφείλει να θέτει κανόνες και να προστατέψει τη στεγαστική και την καταναλωτική πίστη. Τώρα που έχει αλωθεί η χώρα από τους δανειστές τι χρείαν έχομεν μαρτύρων. Τους αφιερώνω τη γνωστή ρήση του Αριστοτέλη «γνώση χωριζομένη αρετής οδηγεί σε κακία». Το ευτύχημα είναι ότι τους αντελήφθη ο λαός και θα πάρουν την απάντηση τους σύντομα. Εμείς ως Έλληνες εθνικιστές παραμένουμε όρθιοι για να στηρίξουμε τον Ελληνικό λαό σε όσα θα έρθουν. Χρυσή Αυγή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος επιτέλους!

Κ.Σ.

Οι κούφιες υποσχέσεις του πονηρού Μητσοτάκη

Έρχονται επικίνδυνοι τζιχαντιστές από Ιράκ και Συρία είπε ο διευθυντής της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών “κατά της τρομοκρατίας”, Ζαν-Πολ Λαμπόρντ, μιλώντας στους δημοσιογράφους ως αποτίμηση της συναντήσεώς του με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ενώσεως. Όπως τόνισε, η Ευρώπη θα βρεθεί αντιμέτωπη φέτος με ένα κύμα τζιχαντιστών του «ισλαμικού κράτους», από την Συρία και το Ιράκ που είναι περισσότερο επικίνδυνοι μιας και είναι πιο εμπειροπόλεμοι. (και πώς το ξέρει ο ΟΗΕ; μα απλούστατα επειδή τους διακινεί). Ο λόγος της πλημμυρίδας αυτής είναι η διαφαινόμενη ήττα του ισλαμικού χαλιφάτου, που τους αναγκάζει να μεταφέρουν την πολεμική τους εντός της Ευρώπης. Παρά την επιβολή ταξιδιωτικών περιορισμών θα υπάρξει ένας αριθμός ξένων τρομοκρατών που πιθανότατα θα κατορθώσουν να περάσουν τα σύνορα, κατά την επιστροφή τους σε αυτές τις χώρες, κυρίως μέσω των δικτύων παράνομης διακίνησης λαθραίων – εισβολέων, είπε ο αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών, λέγοντας σε απλά λόγια ότι το αυξανόμενο κύμα δήθεν “προσφύγων” θα φέρει για άλλη μία φορά μαζί του τους τζιχαντιστές και εκατόμβες νεκρών. Αυτό που υπονόησε, αλλά δεν μπορούσε να πει, λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων και υποκρισίας, είναι ότι τα μόνα κράτη που είναι πραγματικά ασφαλή από αυτή την απειλή είναι τα κράτη που φυλάνε σοβαρά τα σύνορά τους. Το σίγουρο είναι ότι δεν εννοεί την ελληνόφωνη κυβέρνηση του Τσίπρα Καμένου που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα απέραντο γκέτο λαθρομεταναστών. Μόνη λύση η πρόταση της Χρυσής Αυγής που ζητά την απλή εφαρμογή του νόμου περί παρανόμου εισόδου στην Πατρίδα μας.

Κ.Δ.

Εκτενής ενημερωτική δράση από Συναγωνιστές στην Αυστραλία την ημέρα Μνήμης της Ποντιακής Γενοκτονίας – Φωτορεπορτάζ

Μας μιλούν για Ανάπτυξη! Ποια ανάπτυξη; Όλοι οι σοβαροί οικονομολόγοι, παλαιοί και νέοι λένε ότι για να έχουμε «ανάπτυξη», πρέπει να κυκλοφορεί χρήμα. Μα, χρήμα δεν κυκλοφορεί. Και από την άλλη μεριά λένε ότι χρειάζονται επενδύσεις και όπως μας λένε οι δεξιοί και αριστεροί απατεώνες είναι ότι έρχονται οι επενδύσεις. Ρε ψευταράδες, ποιος θα έλθει να επενδύσει στην Ελλάδα με αυτή την υπερφορολόγηση των επιχειρήσεων; Μόνο με την Χρυσή Αυγή και τις οικονομικές της προτάσεις υπάρχει δυνατότητα ανάκαμψης.

Σ.Μ.

Π. Ηλιόπουλος στο ράδιο Βέρα: Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι ενάντια στα Μνημόνια της αριστεράς – Ηχητικό

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-21-maiou-2017#ixzz4hgtYWDsk

Exit mobile version