Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά του “δημοκρατικού τόξου”

Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά του “δημοκρατικού τόξου”

Με ένα καυστικό σχόλιο στην εφημερίδα “Δημοκρατία” ο Υποστράτηγος ε.α. Χρήστος Μπολώσης κατακρίνει το “δημοκρατικό τόξο” για τον παράνομο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από την συζήτηση για το 4ο Μνημόνιο:

ΕΝΤΑΞΕΙ, ο Κασιδιάρης συνελήφθη από την προστρέξασα φρουρά και εστάλη σιδηροδέσμιος στη Σιβηρία να σπάει πέτρες. Σε όλη την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής επεβληθη ακριβώς η ίδια ποινή που είχε επιβληθεί στον Κεδίκογλου, όταν είχε γρονθοκοπήσει τον Κόρακα (30 λεπτά διακοττή για να ηρεμήσουν…).

Τώρα, που επιτέλους η δημοκρατία (δεν αναφερόμαστε στην εφημερίδα μας, διότι αυτή δεν κινδυνεύει από κανέναν) σώθηκε την τελευταία στιγμή, τι θα γίνει με εκείνον τον ληστή της Γεωπονικής; Θα μάθουμε πούθε κρατά η σκούφια τον; Γιατί πολλά και άσχημα διαβάζουμε στο διαδίκτυο.

Η αντιπολίτευση δεν τα ξέρει; Και, αν ναι (που τα ξέρει), γιατί τα κάνει γαργάρα; Προβληματίζομαι με το τι θα γινόταν, εάν ο ληστής ήταν τρίτος ξάδερφος του γαμπρού του μπατζανάκη του συμπέθερου του κουρέα όπου κουρεύτηκε πέρυσι ο Μιχαλολιάκος… Τότε, με πιάνει «μια ψυχολογία», που έλεγε και ο Μπιθικώτσης…”

Χρήστος Μπολώσης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mpolwshs-dhmokratia#ixzz4hguLRHHo

Exit mobile version