Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βροχή από μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας – Τραυματίστηκε Αστυνομικός

Βροχή από μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας - Τραυματίστηκε Αστυνομικός

Βόμβες μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στις οδούς Πατησίων και Χαριλάου Τρικούπη – Τραυματίστηκε αστυνομικός σε νέα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Δυο «σκηνές επιθέσεων» έχουν καταφέρει να στήνουν πια οι αντιεξουσιαστές στα Εξάρχεια. Ενώ μέχρι πριν λίγο καιρό προχωρούσαν κάθε Σάββατο βράδυ είτε σε επιθέσεις στη διμοιρία στη Χαριλάου Τρικούπη είτε στο Πολυτεχνείο, το τελευταίο διάστημα κάνουν σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις και στα δυο σημεία.

Για μια ακόμη φορά το κέντρο της Αθήνας παραδόθηκε χθες στις ορέξεις των παρακρατικών κουκουλοφόρων. Ομάδες αναρχικών βγήκαν από το Πολυτεχνείο περίπου στις 3.50 τα ξημερώματα και επιτέθηκαν στις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν γύρω από το Ίδρυμα.

H οδός Τοσίτσα και η Πατησίων μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης ενώ κατά την διάρκεια των επιθέσεων των νεαρών εναντίον των ΜΑΤ με πέτρες, ξύλα και μολότοφ τραυματίστηκε ελαφρά και ένας αστυνομικός.

Η οδός Πατησίων έμεινε κλειστή για δύο ολόκληρες ώρες μέχρι τις 6 το πρωί και αμέσως μετά οι κουκουλοφόροι συνέχισαν τις επιθέσεις τους με βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στη Χαριλάου Τρικούπη, έξω από τα γραφεία του Πασόκ. Η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές ενώ ένα αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς στην οδό Διδότου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν και τα ξημερώματα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας όταν 40 άτομα που βγήκαν περίπου στις 4.20 τα ξημερώματα από το κτήριο της Νομικής και προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα οχήματα σε εκδοτήρια της ΕΘΕΛ και σε κάδους απορριμμάτων στην οδό Ακαδημίας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/brochh-apo-molotof-sto-kentro-ths-athhnas-traumatisthke-astunomikos#ixzz4hkGcoAHf

Exit mobile version