Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ξάνθη, Χαλκιδική, Ημαθία

Η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά τους σφαγιασθέντες από τους τούρκους αδελφούς μας και έδωσε το παρόν στην Ξάνθη για να τιμήσει την μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Η Τ.Ο. Ξάνθης συμμετείχε στην επιμνημόσυνη δέηση για τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, που τελέστηκε την Κυριακή 21 Μαΐου, στον Ιερό Ναό της Του Θεού Σοφίας, καθώς και στην κατάθεση στεφάνων στο μνημείο προσφυγικού Ελληνισμού, στην πλατεία Ελευθερίας της πόλης της Ξάνθης.

Εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή κατέθεσε στεφάνι ο γραμματέας της Τ.Ο. Ξάνθης, συναγωνιστής Καπαγερίδης Χρήστος.

Παρουσία της βουλευτού Χαλκιδικής Βλάχου Σωτηρίας στις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που πραγματοποιήθηκαν την 21-05-2017 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Συναγωνιστές της Τοπικής Οργάνωσης Ημαθίας προέβησαν σε διανομή εφημερίδων και έντυπου υλικού κατά του μνημονίου στον Αγ. Γεώργιο Ημαθίας, γινόμενοι δεκτοί με ενθουσιασμό και θέρμη από τους κατοίκους. Η φωνή του Λαϊκού Συνδέσμου θα συνεχίσει να διαδίδεται σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, σε πείσμα της πολεμικής ενός ολόκληρου δήθεν δημοκρατικού καθεστώτος και παρά την λάσπη και την συνωμοσία σιωπής από τα φερέφωνα των διεθνών τοκογλύφων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn664#ixzz4hoXuqw7G

Exit mobile version