Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το 0% των νέων παρακολουθούσε την στημένη διαδικασία για το 4ο Μνημόνιο στην βουλή!

Το 0% των νέων παρακολουθούσε την στημένη διαδικασία για το 4ο Μνημόνιο στην βουλή!

Η είδηση, όπως δημοσιεύθηκε στην «Δημοκρατία», υπό τον τίτλο «Το 0,0% των νέων έβλεπε τις ομιλίες στη Βουλή» είναι ενδεικτική της υπόληψης στην οποία έχει ο Λαός το πολιτικό προσωπικό του «συνταγματικού τόξου».

“Ποιο τέταρτο Μνημόνιο και ποια ψηφοφορία;

Ο κόσμος την Πέμπτη το απόγευμα και το βράδυ ψήφισε… «Survivor» και ξερό ψωμί! Αλλά και πριν από την προβολή του «Survivor» στον Σκάι, στις 21.00, όταν η ΕΡΤ1 ξεκίνησε στις 17.00 την προβολή της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου, η θεαματικότητά της άρχισε στο γενικό σύνολο με ένα 3,3%, ενώ στα νεανικά κοινά ήταν 0! Η ΕΡΤ1, στις 18.30, συγκέντρωσε στο γενικό σύνολο 4,9%, ενώ στις 20.15 έφτασε στο 5,3%.

Στις 21.00, όταν ξεκίνησαν το «Survivor» του Σκάι και ο αγώνας ανάμεσα στους παίκτες της Ελλάδας και της Τουρκίας, η τηλεθέαση του ριάλιτι επιβίωσης έφτασε στο γενικό σύνολο το 31,8% και οι κόντρες στη Βουλή μέσω της ΕΡΤ1 στο 7,4%. Στις 22.30, όταν πια οι Τσίπρας – Μητσοτάκης είχαν ολοκληρώσει τις ομιλίες τους και η μάχη φούντωνε στο «Survivor», το ποσοστό της ΕΡΤ έπεσε στο 4,3%.

Πάντως, στα νεανικά κοινά, την ώρα έναρξης του ριάλιτι επιβίωσης η τηλεθέαση άγγιξε το 36,5%, ενώ η ΕΡΤ1 κατέγραψε 3,4%.

Να σημειωθεί ότι στις 22.45 το «Survivor» συγκέντρωσε 46,9% στο γενικό σύνολο και η ΕΡΤ1 την ίδια στιγμή κατέγραφε 3,6%. Η κόντρα μεταξύ των δύο χωρών στο παιχνίδι του Σκάι έφτασε ακόμα και στο 72,1% στα νεανικά κοινά στις 23.00, ενώ η υπερψήφιση του νομοσχεδίου στην ΕΡΤ1 σημείωσε τηλεθέαση 1,2%. Με λίγα λόγια, οι Έλληνες, από τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, προτίμησαν τις νίκες… του Ντάνου!”.

Το παραπάνω δημοσίευμα αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της πλήρους ανυποληψίας στην οποία έχει περιέλθει το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο και αυτοί που το προσωποποιούν. Ανεξαρτήτως από το (ανύπαρκτο) ποιοτικό περιεχόμενο του «Survivor», τι νόημα θα είχε για οποιονδήποτε Έλληνα (και ιδιαίτερα νέο) να παρακολουθήσει στο Κοινοβούλιο μια ακόμη στημένη διαδικασία μεταξύ κομμάτων και πολιτικών αρχηγών, που όλοι τους ψήφισαν (είτε τώρα είτε παλαιότερα) κάποιο από τα τέσσερα (μέχρι στιγμής) Μνημόνια;

Τα καταγεγραμμένα ποσοστά τηλεθέασης δείχνουν το «κύρος» του «συνταγματικού τόξου», το οποίο με τις πράξεις του έχει οδηγήσει την Πατρίδα και τον Λαό στην μέγγενη των Μνημονίων, κάνοντάς τους έρμαια στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων. Γι’ αυτό ακόμη και ένα «ριάλιτι» επιπέδου «Survivor» κατορθώνει να σαρώνει τον Τσίπρα, τον Μητσοτάκη και τους άλλους ψευδεπίγραφους «δημοκράτες».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-0-twn-newn-parakolouthouse-thn-sthmenh-diadikasia-sthn-boulh#ixzz4hpL9INhQ

Exit mobile version