Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με ψέματα και αβάσιμες νομικίστικες θεωρίες τα “Νέα” επιχειρηματολογούν για την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής

Με ψέματα και αβάσιμες νομικίστικες θεωρίες τα “Νέα” επιχειρηματολογούν για την απαγόρευση της Χρυσής Αυγής

Ο εκνευρισμός, το μίσος και οι σταλινικού περιεχομένου απαγορευτικές προτάσεις κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ εμφανίζονται πλέον σε σχεδόν καθημερινή βάση. Μετά τα όσα ανεκδιήγητα και αντιδημοκρατικά έγραψε ο Μαραντζίδης, ένας νέος «φωστήρας» του «συνταγματικού τόξου» έρχεται να προστεθεί στο ίδιο ανατριχιαστικό πνεύμα απαγόρευσης ενός λαοφιλούς πολιτικού κόμματος.

Ο λόγος για κάποιον Γρηγόρη Καλφέλη, ο οποίος στο άρθρο παρουσιάζεται με την ιδιότητα του καθηγητή της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ και με τίτλο «Η ανεκτικότητα απέναντι στη Χρυσή Αυγή» φανερώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Δείχνοντας μια σαφή πολιτική εμπάθεια και χαρακτηρίζοντας το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ως «απωθητικό φαινόμενο» (!) προχωρά σε ένα κείμενο-πρόταση που αποτελεί μνημείο παραπληροφόρησης, νομικής αυθαιρεσίας και εξάλειψης της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών.

Γράφει χαρακτηριστικά: «Επετράπη σε αυτό το “κόμμα” να κατέβει σε όλες τις κοινοβουλευτικές εκλογές που έγιναν τα τελευταία χρόνια, παρόλο που η έξοχη πρόταση του εισαγγελέα Ντογιάκου το 2014 έκανε λόγο τεκμηριωμένα για την εθνικοσοσιαλιστική (ή νεοναζιστική) ιδεολογία την οποία ασπάζεται η Χρυσή Αυγή. Επομένως, θα έπρεπε να ελεγχθεί από τον Άρειο Πάγο εάν η λειτουργία αυτού του μορφώματος συμβάλλει στην ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος και αν θα έπρεπε να επιτραπεί η “κάθοδός” του στις εκλογές, όπως απαιτεί το άρθρο 29 του Συντάγματος. Πράγμα που δυστυχώς δεν έγινε!».

Στο σημείο αυτό αποδεικνύεται η άγνοια του Καλφέλη για το θέμα με το οποίο ασχολείται, καθώς ήδη το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου με την υπ’ αριθ. 65/2014 απόφασή του, έχει κρίνει ότι η Χρυσή Αυγή έχει κάθε δικαίωμα να λαμβάνει μέρος στις εκλογές, ενώ οι εκκρεμείς (πολιτικές) διώξεις κατά του Αρχηγού και των Βουλευτών δεν θίγουν τη νομική υπόσταση του κόμματος

Επιπλέον, ο Καλφέλης, συνεχίζει λέγοντας: «Δεν θεσπίστηκαν κωλύματα εκλογιμότητας και κατέβηκαν ως υποψήφιοι στις δημοτικές εκλογές του 2014 και μέλη της Χρυσής Αυγής που είχαν “προφυλακιστεί” για το απεχθές έγκλημα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης (με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων όπως η στυγερή δολοφονία του άτυχου Παύλου Φύσσα). Ως αποτέλεσμα όλων αυτών των ολέθριων επιλογών σήμερα όλα τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής κυκλοφορούν ελεύθερα και με το “φωτοστέφανο μιας de facto νομιμοποίησης”, αφού πέρασαν οι 18 μήνες της προφυλάκισής τους και η εκδίκαση της υπόθεσης στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών προχωρά με “λιποθυμικούς” ρυθμούς!».

Καταρχάς, να πληροφορήσουμε τον εμπαθή και αμαθή αυτόν κύριο ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι Κόμμα χωρίς εισαγωγικά, έχει εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο από το 1983 και οι πρώτες της παρουσίες σε εκλογικές διαδικασίες ήταν στις ευρωεκλογές το 1994 και στις βουλευτικές εκλογές του 1996 και όχι «τα τελευταία χρόνια».

Η νομιμότητα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι κατοχυρωμένη και πολύ περισσότερο δεδομένη απ’ όλους όσοι στο καταστατικό τους ομιλούν για την «δικτατορία του προλεταριάτου» και ότι «δεν υπάρχει κοινοβουλευτικός δρόμος για τον σοσιαλισμό». Όσο για την «έξοχη πρόταση του εισαγγελέα Ντογιάκου», είναι ολοφάνερο ότι υμνεί ένα κείμενο προχειρότητας, βασισμένο στην σταλινική λογική της συλλογικής ευθύνης και το οποίο ποινικοποιεί άρθρα, ομιλίες και όχι πράξεις.

Σαν καθηγητής Ποινικής Δικονομίας στην Νομική Σχολή, καλό θα ήταν να πει την άποψή του για το ηχητικό απόσπασμα, όπου ο Σαμαράς δίνει ξεκάθαρες εντολές «ειδικής περιποίησης» σε τρεις βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ από τον «έξοχο» Ντογιάκο.

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι ο Καλφέλης ζητά να διωχθεί και τεθεί εκτός εκλογών η Χρυσή Αυγή λόγω της ιδεολογίας της, τη στιγμή που ακόμα και στην πρόταση του Ντογιάκου, αλλά και στο κλητήριο θέσπισμα για την παραπομπή των Βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αναφέρεται ότι: «Η ιδεολογία αυτή  των ηγετικών στελεχών, οπαδών και φίλων του εν λόγω πολιτικού κόμματος ασφαλώς  είναι ποινικά αδιάφορη».

Όσο για την «ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος», καλό επίσης θα ήταν να εξέταζε εάν θα έπρεπε να επιτρέπεται η συμμετοχή στις εκλογές σε κόμματα, τα οποία έφεραν και ενίσχυσαν τα εθνοκτόνα Μνημόνια στην Χώρα μας, κατέστρεψαν την Δημοκρατία, κατήργησαν την Λαϊκή Κυριαρχία και χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο.

Και φυσικά, τα όσα λέει για «κωλύματα εκλογιμότητας» για ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν καταδικαστεί και διαθέτουν το αναφαίρετο (προφανώς όχι για τον Καλφέλη και τους ομοίους του) δικαίωμα του τεκμηρίου της αθωότητας, μόνο θλίψη και αποτροπιασμό μπορούν να προκαλέσουν για το πού μπορεί να οδηγήσει η στοχευμένη πολιτική εμπάθεια. Όταν, μάλιστα, τα όσα υποστηρίζει ο τύπος αυτός φιλοξενούνται από τις σελίδες των χρεωκοπημένων «Νέων», τα οποία συνεχίζουν να εκδίδονται γιατί κάποιοι έκριναν ότι πρέπει να «φεσωθεί» ο Ελληνικός Λαός γι’ αυτό, τότε το όλο ζήτημα αποκτά ακόμη περισσότερη ηθική και νομική υπόσταση.

Τελειώνοντας, ας αναρωτηθεί ο τύπος αυτός ποιον τελικά ωφελεί και ποιον ζημιώνει το γεγονός ότι η δίκη προχωρά με «λιποθυμικούς» ρυθμούς. Η κωλυσιεργία σαφέστατα και έγκειται στο γεγονός ότι η αναμφισβήτητη Αθώωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα αλλάξει άρδην το πολιτικό σκηνικό της Χώρας, προς όφελος των Γνήσιων Εθνικολαϊκών Δυνάμεων που μάχονται για την Ελλάδα και τους Έλληνες. «Περαστικά» κύριε Καλφέλη σε σας και τους ομοίους σας στον αυταρχικό τρόπο σκέψης και απαγόρευσης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/epideijh-misous-sta-nea-kata-ths-chrushs-aughs.-mnhmeio-stalinikhs-logikhs#ixzz4hvJrd1yG

Exit mobile version