Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι ραγιάδες του Σύριζα ανοίγουν τον δρόμο για την άμεση ανέγερση του ισλαμικού τεμένους – Ψεύτικη αντίδραση από τους Ανέλ!

Οι ραγιάδες του Σύριζα ανοίγουν τον δρόμο για την άμεση ανέγερση του ισλαμικού τεμένους - Ψεύτικη αντίδραση από τους Ανέλ!

Με ένα ακόμη υποτακτικό και προδοτικό νομοσχέδιο η συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ προωθεί την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας.

Συγκεκριμένα με το άρθρο 5 του τελευταίου νομοσχεδίου για την Παιδεία προβλέπεται η διευκόλυνση των διεργασιών για την ανέγερση του Ισλαμικού τεμένους. Αυτό που εξάγεται με μια πρώτη ματιά είναι ότι τον συριζαίικο συρφετό διαποτίζει ένας μεγάλος ζήλος να υπακούσουν στις υποδείξεις των μουσουλμάνων και να ανεγερθεί άμεσα το ισλαμικό τέμενος.

Διαβάζουμε λοιπόν ότι «η Ελλάδα αντιμετωπίζει διαμαρτυρίες και αρνητικές αναφορές για τη θρησκευτική ελευθερία και διαβήματα του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας»! Πώς ακριβώς η Ελλάδα εμπλέκεται, σχετίζεται και οφείλει να υπακούσει στις επιταγές ενός τέτοιου οργανισμού, μόνο οι εθνομηδενιστές και πολέμιοι του Ελληνισμού συριζαίοι δύνανται να γνωρίζουν!

Επιπροσθέτως χαρακτηριστικό του πολιτικού ραγιαδισμού συνιστά το γεγονός ότι αυτή η νομοθετική πρόβλεψη για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους είναι άσχετη και ασύνδετη με το περιεχόμενο του υπόλοιπου νομοσχεδίου. Η μόνη (σκανδαλώδης και προκλητική) σχέση που υφίσταται μεταξύ της Εκπαιδεύσεως και του Τεμένους, είναι αυτή που συνάγεται στη παράγραφο 2 του άρθρου 5, στην οποία προβλέπονται «λεπτομερώς όλοι οι εν δυνάμει τακτικοί πόροι για τη λειτουργία του Τεμένους που προέρχονται από επιχορηγήσεις του Κρατικού Προϋπολογισμού του Υπουργείου Παιδείας»!

Με λίγα λόγια το άρθρο 5 συνιστά καταλυτικής σημασίας διάταξη σύμφωνα με την οποία οι ανεκδιήγητοι συγκυβερνώντες πιστώνουν στον ελληνικό λαό τα έξοδα ανέγερσεως τζαμιού για να ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα τα εκατομμύρια απροσκλήτων επήλυδων μωαμεθανών.

Οι κυβερνητικοί εταίροι Ανέλ για ακόμη μια φορά ξεγλιστρούν με την δήθεν αρνητική τους ψήφο, η οποία δίνεται εκ του ασφαλούς με δεδομένο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κομμάτων της αντιπολίτευσης υπερψηφίζει την εν λόγω ρύθμιση. Μάλιστα, ο εισηγητής των Ανέλ στην επιτροπή, Κατσίκης προς αποφυγή σχολίων περί «ρήγματος» έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η απόφαση αυτή δεν διαταράσσει τις σχέσεις των συγκυβερνώντων κομμάτων.

«Εμείς συνεπείς στην πάγια πολιτική και θέση μας το άρθρο αυτό θα το καταψηφίσουμε. Η συνέχεια της συνεργασίας μας πάντως θα συνεχίσει να είναι έντιμη και να συνθέτει την αντίφαση. Και έχει αυτή η συνεργασία το συγκριτικό πλεονέκτημα γιατί εμείς καταφέρνουμε να μη λέμε ναι σε όλα, αλλά και να συμπορευόμαστε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ.

Αφού είσαι τόσο… πατριώτης και πιστός Χριστιανός Πάνο Καμμένε, γιατί δεν ρίχνεις την κυβέρνηση, όπως με δάκρυα στα μάτια έδινες υπόσχεση στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο; Η ερώτηση ρητορική…

Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το εν λόγω σχέδιο νόμου και την συγκεκριμένη διάταξη, η οποία αποτελεί ουσιαστικώς μια βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας, του εθνικού ιστού και της εθνικής μας υποστάσεως. Δεν θα επιτρέψουμε καμία διευκόλυνση στην αθρόα εγκατάσταση λαθρομεταναστών, η οποία εξισούται με μια μαζική προσπάθεια συντονισμένου εποικισμού της ελληνικής επικράτειας.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-ragiades-tou-suriza-anoigoun-ton-dromo-gia-thn-amesh-anegersh-tou-islami#ixzz4hvKaBENs

Exit mobile version