Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Δημοκρατία»: Ανιστόρητος ο Δένδιας, δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα!

«Δημοκρατία»: Ανιστόρητος ο Δένδιας, δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα!

Ένα κείμενο με νόημα και με έμμεση προτροπή για την μελέτη της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας δημοσιεύει η «Δημοκρατία», η οποία υπό τον τίτλο «Μεταξάς, Τσολάκογλου και Δένδιας» γράφει τα εξής:

Ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος το Σάββατο αρθρογράφησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και έδωσε οδηγίες κατά της Χρυσής Αυγής μέσω των «Νέων» (!) τόνισε ότι δεν πρέπει να χαρίζουμε τον Μεταξά στην Χρυσή Αυγή και συνέχισε πως, αν πρέπει κάποιος να «χρεωθεί» στη Χρυσή Αυγή, αυτός πρέπει να είναι ο Τσολάκογλου. Από τα παραπάνω τεκμαίρεται ότι ο κ. Δένδιας έχει διαβάσει την αυτοβιογραφία του στρατηγού και έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για προδότη.

Όταν κάποιος, κάνει δημόσια τέτοιες δηλώσεις, καλό θα είναι να έχει ακούσει και την «άλλη πλευρά». Γνωρίζει ο κ. Δένδιας τις συνθήκες υπό τις οποίες υπέγραψε ο Τσολάκογλου; Γνωρίζει τη γνώμη των άλλων στρατηγών του μετώπου αλλά και του μητροπολίτη Ιωαννίνων (μετέπειτα Ελλάδος) Σπυρίδωνος; Τον άλλο κατοχικό αρχηγό της Αστυνομίας τούς χαρίζει επίσης στη Χρυσή Αυγή ή αυτοί είναι στο απυρόβλητο;

Πολύ έξυπνο στο περιεχόμενό του το κείμενο της «Δημοκρατίας», εκθέτει επί της ουσίας τον ανεκδιήγητο, ανιστόρητο και θρασύδειλο Δένδια, ο οποίος επιχειρώντας να εξυπηρετήσει τα στενά συντηρητικά συμφέροντά του έστησε ένα επεισόδιο προκειμένου να προβληθεί, ελπίζοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο ότι θα κερδίσει εσωκομματικούς πόντους (Μόνο που ο Μητσοτάκης τον περιμένει στην γωνία, γιατί αντιλαμβάνεται την λειτουργία του ως «δελφίνος»…).

Όσο για το τελείωμα του κειμένου, είναι προφανές ότι αναφέρεται στον μετέπειτα κατοχικό πρωθυπουργό Ιωάννη Ράλλη (του οποίου ο γιος Γιώργος Ράλλης υπήρξε αρχηγός της ΝΔ και πρωθυπουργός την περίοδο 1979-81) και τον Άγγελο Έβερτ (πατέρα του αρχηγού της ΝΔ Μιλτιάδη Έβερτ την περίοδο 1993-96).

Πολύ σωστή η επισήμανση του αρθρογράφου Χρήστου Μπολώση, ο οποίος εκθέτει τον αντιεθνικιστή πολιτικάντη και δικηγόρο των Ρότσιλντ που είχε ενεργή συμμετοχή στην κατασκευή της πολιτικής σκευωρίας κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmokratia-anistorhtos-o-dendias-den-gnwrizei-apolutws-tipota#ixzz4hzenIKFM

Exit mobile version