Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τι έχουν να πουν τώρα οι Γεωργιάδης και Βορίδης για την «θρησκεία της ειρήνης»;

Τι έχουν να πουν τώρα οι Γεωργιάδης και Βορίδης για την «θρησκεία της ειρήνης»;

Η πρόσφατη τρομοκρατική επίθεση ισλαμιστών στο Μάντσεστερ έδειξε, για μια ακόμη φορά, το αδιέξοδο των επιλογών της «πολιτικής ορθότητας» και την απεγνωσμένη (αλλά πάντοτε αποτυχημένη) προσπάθειά της να κρύψει το πρόβλημα της ισλαμικής τρομοκρατίας κάτω από το χαλί.

Με τον γνωστό έξοχο και καυστικό τρόπο που διέπει το γραπτό ύφος του, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λιάκος έγραψε τα εξής στην «Δημοκρατία» για το συγκεκριμένο ζήτημα και τις προεκτάσεις του: «Φασιστόμουτρα! Κακολογείτε μια θρησκεία της ειρήνης επειδή από την 11η Σεπτεμβρίου 2001 μέχρι σήμερα έγιναν στο όνομά της 30.862 θανατηφόρες επιθέσεις. Γιατί να δαιμονοποιούμε οπαδούς της ειρήνης για μόλις 30.862 μεμονωμένα περιστατικά;

Και τον Απρίλιο, νέκρα (κυριολεκτικά). Είχαμε μόνο 165 μεμονωμένα περιστατικά τρομοκρατικών επιθέσεων και 1.336 νεκρούς από τους πλήρως αφομοιώσιμους και εντάξιμους στις δυτικές κοινωνίες οπλίτες του Ισλάμ. Μέσα στον Μάιο τα μεμονωμένα περιστατικά ισλαμικής τρομοκρατίας ήταν 55 και τα θύματα της θρησκείας της αγάπης ήταν μόνο 313. Σιγά τώρα, αν είναι δυνατόν, η πραγματικότητα να μας εκβιάζει να σκεφτούμε λογικά και να βγάλουμε τις τσίμπλες της ισλαμολαγνείας και του ορθοπολιτικού λόγου.

Αν, πάντως, είστε αμετανόητοι και επικίνδυνοι οπαδοί της πεζής πραγματικότητας (η οποία είναι ορκισμένος εχθρός των «ανθρωπιστών» τύπου Σόρος), κάντε μια βόλτα μέχρι την ιστοσελίδα http://www.thereligionofpeace.com/ για να διαβάσετε τα χάι σκορ που κάνει ο μουσουλμανικός κόσμος στο πρωτάθλημα της τρομοκρατίας. Σ΄αυτό το σάιτ είναι όλες οι επιθέσεις καταγεγραμμένες. Μία προς μία…

Έχοντας υπ΄όψιν και το Μάντσεστερ να συγχαρουμε μία εισέτι φορά τον τραντέλληνα Άδωνι Γεωργιάδη και το πολυεθνικιστή Μάκη Βορίδη, που ψήφισαν με χέρια και με πόδια την ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό. Να μην ξεχάσουν ο Άδωνις και ο Μάκης να πάνε στα εγκαίνια του τζαμιού και να βγάλουν αναμνηστικές φωτό με τους ιμάμηδες, τους μουφτήδες και τους μουεζίνηδες που θα βρίσκονται εκεί.

Να βάλουν τις φωτό στα προεκλογικά τους φυλλάδια να αντλήσουν ψηφοφόρους από τις δεξαμενές του Καμίνη… Άδωνι, ζούμε για να σ΄ακούμε, όταν θα εκδόσεις το Κοράνι και θα ουρλιάζεις σαν τον χότζα στο τζαμί για να το μοσχοπουλήσεις ή να το προσφέρεις τζάμπα μαζί με τα κινητά του Ζερβουδάκη».

Κείμενο ειρωνικό μεν, αλλά με σκληρότητα για όλους αυτούς που μιλάνε γενικά και αόριστα για «ανθρώπινα δικαιώματα», αλλά ταυτόχρονα «σιγοντάρουν» με τις ανεδαφικές «ανθρωπιστικές» απόψεις τους όλους αυτούς που αφαιρούν ανθρώπινες ζωές. Πολύ χειρότερα, εάν κάποιος επιχειρήσει να εμβαθύνει στο περιεχόμενο της ισλαμικής τρομοκρατίας κινδυνεύει να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου από τους… άγρυπνους φρουρούς της «πολιτικής ορθότητας», οι οποίοι λειτουργούν ως μια εξειδικευμένη αστυνομία σκέψης.

Όσο για τις πολύ (επιτυχημένες) αναφορές στον Γεωργιάδη και τον Βορίδη, είναι πραγματικά αηδιαστικός (αλλά και διδακτικός) ο τρόπος συμπεριφοράς των δύο αυτών πολιτικάντηδων που παριστάνουν τους… ελληναράδες.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-thrhskeia-ths-eirhnhs-to-tzami-sthn-athhna-kai-oi-gewrgiadhs-boridhs#ixzz4i2KtJGJX

Exit mobile version