Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για το δικαίωμα των παιδιών μας να ζήσουν

Για το δικαίωμα των παιδιών μας να ζήσουν

Άρθρο από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί

Μετά το αποτρόπαιο ισλαμικό τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ με στόχο και θύματα αθώα παιδιά ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Γεώργιος Βοσκόπουλος, δήλωσε ότι «πρόκειται για ένα χτύπημα με μια σημειολογία σε ό,τι αφορά τον χώρο, την τοποθεσία και τους πρωταγωνιστές του δράματος. (Το χτύπημα σε) μια συναυλία για παιδιά στέλνει ένα μήνυμα».

Επιπλέον, προειδοποίησε «καθώς οδεύουμε προς τη χωροταξική διάλυση του Ισλαμικού Κράτους, όλη η πίεση και όλη η τρομοκρατική και εγκληματική δράση θα μεταφερθεί στην Ευρώπη». Έσπευσε δε να συμπληρώσει διευκρινιστικά ότι «απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε τους μουσουλμάνους, οι οποίοι ζουν στην Ευρώπη, περί τα 23 εκατομμύρια άνθρωποι».

Κανείς δεν είναι ασφαλής

Όντως, οι τζιχαντιστές τρομοκράτες στέλνουν ένα σαφέστατο μήνυμα προς τις πολιτικές ηγεσίες της Ευρώπης, το οποίο ορθά αποκωδικοποιεί ο καθηγητής. Κανείς δεν είναι ασφαλής, ούτε τα μικρά παιδιά από τους τρελούς του Αλλάχ, με τους οποίους όχι μόνο δεν διαθέτουμε κοινούς ηθικούς κώδικες, αλλά τα αξιακά συστήματά μας ούτε καν εφάπτονται.

Όσο χάνουν την μάχη στην Συρία, τόσο μεταφέρουν και προσαρμόζουν τις δομές τους εντός ευρωπαϊκού εδάφους. Αντί να χάνουν χρόνο με Je Suis και άσκοπα κλάματα, μεταφέρουν τον πόλεμο στις παιδικές συναθροίσεις και όπου αλλού θεωρούν ότι θα καταφέρουν το μέγιστο και πιο απεχθές πλήγμα.

Υπάρχουν 23 εκατομμύρια από αυτούς στην Ευρώπη και όπως σημειώνει στις σχετικές δηλώσεις του ο καθηγητής: «η απόσταση ανάμεσα σε κάποιον που δεν είναι “ενεργός” και θα μπορούσε δυνάμει να είναι συμμέτοχος σε μια τέτοια εγκληματική, παράφρονα λογική δεν είναι μεγάλη».

Η «αντίδραση» των πολιτικάντηδων

Η πάγια τακτική των ευρωπαίων ηγετών σε τέτοια χτυπήματα είναι απλή: Φωταγώγηση κτηρίων, δηλώσεις λύπης και προειδοποίηση για να… μην ανέβει η ακροδεξιά. Κοινώς, δείχνουν ξεκάθαρα στους γονείς των θυμάτων πως το μόνο που σκέφτονται είναι οι καρέκλες τους και η διατήρηση του χεριού τους μέσα στην καρδάρα με το μέλι.

Προφανώς και δεν έχουν την διάθεση να αλλάξουν πολιτική παρά το γεγονός ότι όλες οι μελέτες δείχνουν ότι οι μόνες χώρες που είναι ασφαλείς από αυτή τη λαίλαπα είναι οι χώρες με τα κλειστά σύνορα. Το λεγόμενο «προσφυγικό» είναι μια μπίζνα δισεκατομμυρίων και για τους πολιτικάντηδες μερικές χιλιάδες αθώα θύματα δεν είναι σημαντικός λόγος για να αναθεωρήσουν την… επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Μία και μόνη διέξοδος

Οι πολίτες σε όλη την Ευρώπη θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στα παιδιά τους. Παρέχεται ακόμη η δυνατότητα να αλλάξουμε τους πολιτικάντηδες και να παραδώσουμε την εξουσία σε αυτούς που θα φροντίσουν για το δικαίωμα των παιδιών μας στην ζωή, δηλαδή στους Εθνικιστές.

Θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι μία κλεπτοκρατική ελίτ έχει υφαρπάξει την διακυβέρνηση των χωρών μας, δυστυχώς με την άδειά μας. Το τρίγωνο απατεώνων, καναλιών και κομμάτων επιχειρεί να διαιωνίσει την κατάσταση αυτή εις βάρος μας και όπως λέει το μήνυμα των τζιχαντιστών αυτή η κατάσταση δεν αφορά μισθούς, συντάξεις ή επιδόματα. Αφορά το δικαίωμα των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ στη ζωή. Συνεπώς, δεν μπορούν ενώπιον αυτού να υπάρχουν διλήμματα.

Κώστας Αλεξανδράκης

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gia-to-dikaiwma-twn-paidiwn-mas-na-zhsoun#ixzz4i5y0QmTr

Exit mobile version