Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Με όπλο το στημένο επεισόδιο ο Δένδιας πάει και πάλι για δελφίνος στην ψευτοδεξιά

Από την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή”

Κυνική ομολογία Δένδια ότι προκάλεσε το επεισόδιο!

Με αφορμή και πάλι την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ο δευτεροκλασάτος δικηγόρος της Κερκύρας, ο οποίος πιστεύει ότι έγινε και υποψήφιος πρωθυπουργός της χώρας, υπολογίζοντας φαίνεται στις υψηλές γνωριμίες του, έγινε και πάλι πρόσωπο της επικαιρότητος. Δεν προσέχει όμως τι λέει και έτσι ούτε λίγο, ούτε πολύ ομολογεί ότι σκοπός του ήταν η δημιουργία του επεισοδίου και ακόμη και μία χειροδικία εναντίον του, η οποία δεν έγινε!

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν παρατήρησα ότι μιλούσε ο Κασιδιάρης. Ποτέ δεν τους ακούω για να μην εκνευρίζομαι. Αν δείτε το βίντεο, θα παρατηρήσετε ότι έχουν περάσει άλλοι δέκα από μπροστά του. Δεν αντιδρά … «Φύγε από δω ρε” φώναζαν όλοι μαζί. Δεν έφυγα. Είχα πλήρη συνείδηση ότι μπορεί να αρπάξω καμιά, γιατί δεν θα σήκωνα το χέρι μου να με υπερασπιστώ.»

Είχε πλήρη συνείδηση δηλώνει ότι μπορεί να γίνει επεισόδιο, αλλά δεν έκανε τίποτε για να αποφευχθεί. Επιπλέον ψεύδεται ασύστολα, γιατί λέει ότι είχαν περάσει άλλοι δέκα μπροστά από τον βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Κασιδιάρη την ώρα που μιλούσε.

Ο Δένδιας θέλει να απαγορεύσει από την Χρυσή Αυγή να χρησιμοποιεί την Ελληνική Σημαία!

Μέσα στα πλαίσια των δηλώσεών του λοιπόν, αφού με αφορμή την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έγινε και πάλι πρόσωπο της επικαιρότητος, δήλωσε και το εξής: “… Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλώς ένα ακροδεξιό κόμμα. Είναι φερετζές η επίκληση του εθνικισμού. Πρέπει να τους στερήσουμε τον μανδύα της χρήσης της ελληνικής σημαίας που τους καθιστά αποδεκτούς σε ένα ακροδεξιό σύνολο.»

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο πολιτευτής Κερκύρας Δένδιας, από την οποία Κέρκυρα την κοπάνησε για να πολιτευτεί στην Β΄ Αθηνών όπου το παιχνίδι στήνουν οι “νταβατζήδες”, θέλει από τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες να μη υψώνουν ψηλά την Σημαία της Πατρίδος τους. Και αυτό την ίδια στιγμή που τα προστατευόμενα παιδιά του συστήματος καίνε την Ελληνική Σημαία και για όλους αυτούς τους παρακρατικούς αναρχοκομμουνιστές δεν έκανε τίποτε ο Δένδιας σαν υπουργός Δημοσίας Τάξεως.

Γιατί έστησε το επεισόδιο ο Δένδιας;

Για όσους έχουν αμφιβολίες για το τι θέλει και τι επιδιώκει ο Δένδιας απόδειξη η εκδήλωση παρέθεσε χθες το απόγευμα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με σύνθημα της: «Κόντρα στον λαϊκισμό για μια δυνατή Ελλάδα» και «Δυνατά από την αρχή», στην οποία κάλεσε το σύνολο των νεοδημοκρατών να παραστούν.

Πριν προλάβει λοιπόν, να κοπάσει ο θόρυβος από το επεισόδιο Δένδια – Χρυσή Αυγή, σπεύδει να το εκμεταλλευτεί έχοντας συγκεκριμένο σκοπό και οργανώνοντας συγκέντρωση…

Σκοπός του Δένδια να γίνει και πάλι δελφίνος

Με αφορμή την δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ο Δένδιας περιδιάβαινε τα τηλεπαράθυρα και έγινε εκλεκτός των “νταβατζήδων” και της διαπλοκής. Τώρα βλέποντας ότι δεν έρχονται σύντομα οι εκλογές, προσπαθεί να πλήξει τη σημερινή ηγεσία της Ν.Δ. και να βάλει κατ’ ουσίαν υποψηφιότητα για την διαδοχή.

Δεν είναι τυχαίο ότι διαβάσαμε τα παρακάτω σε γνωστή πολιτική ιστοσελίδα: “Για τα καλά «άρχισαν τα όργανα» στη Νέα Δημοκρατία, με τις πρώτες ενδείξεις να γίνονται ευκρινείς ήδη κατά τη διάρκεια της χθεσινής κοινοβουλευτικής σύγκρουσης στη Βουλή. Μετά τις σαφείς αποστάσεις της Κατερίνας Παπακώστα, η οποία κατά τη χθεσινή ψηφοφορία εμφατικά τόνισε πως «συντάσσεται με τη ΝΔ» και δεν είπε «όχι», με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τις τεταμένες σχέσεις της με τον Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και μετά τη διαφοροποίηση του Γιώργου Βλάχου που τόνισε πως «για το χρέος είμαστε μαζί σας», όλα δείχνουν ότι η απουσία προοπτικής εκλογών ανοίγει το Κουτί της Πανδώρας στη συντηρητική παράταξη. Μονάχα τυχαία δεν πρέπει να θεωρείται η πρωτοβουλία Δένδια για μεγάλη εκδήλωση την ερχόμενη εβδομάδα με τίτλο «Δυνατά από την αρχή». Ο πρώην υπουργός της ΝΔ καθώς όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην εκδήλωση θα θέσει ανοιχτά θέμα στρατηγικής.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-oplo-to-sthmeno-epeisodio-o-dendias-paei-kai-pali-gia-delfinos#ixzz4i7JPMANb

Exit mobile version