Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάτω η Χούντα του Μνημονίου!

Κάτω η Χούντα του Μνημονίου!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

«Αν στα μέσα του 19ου αιώνα και στις αρχές του 20ου, η σοσιαλιστική θεωρία κέρδιζε συνεχώς έδαφος υποσχόμενη έργα -τα οποία εν τέλει ουδέποτε εφαρμόσθηκαν από τα μαρξιστικά και σοσιαλδημοκρατικά καθεστώτα- τα οποία συνόψιζε στο σύνθημα «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα», τότε στη σύγχρονη εποχή όπου τα δόγματα φιλελευθερισμού και μαρξισμού συμπλέουν κατεδαφίζοντας Πατρίδες και Λαούς, το σύνθημα «Λαϊκός Εθνικισμός ή Βαρβαρότητα» κρίνεται ως το μέγιστο δίλημμα εκείνων που επιθυμούν να αγωνιστούν για να επιβιώσουν».

Οι ανωτέρω θέσεις, διατυπώθηκαν όχι την εβδομάδα που μας πέρασε, κατά την οποία και ψηφίστηκε ένα νέο εθνοκτόνο Μνημόνιο, αλλά προ δυόμιση ετών, τον Οκτώβριο του 2014. Τότε η Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου και οι κολαούζοι των μέσων εξαπάτησης παραμύθιαζαν το Λαό μας με τα παραμύθια του success story και την προσδοκία μιας μεγαλειώδους οικονομικής ανάκαμψης που υποτίθεται διαφαίνονταν στον ορίζοντα.

Η ανάκαμψη βεβαίως δεν ήρθε, αλλά ήρθε μια νέα Χούντα, με πρωταγωνιστές τούτη τη φορά τους Τσίπρα και Καμμένο και μαζί τους ήρθαν όχι ένα αλλά δύο Μνημόνια, για να καλλιεργήσουν τεχνηέντως και υπούλως την πεποίθηση στους συμπατριώτες μας πως δεν υπάρχει λύση για το Ελληνικό Πρόβλημα δίχως την «βοήθεια» των λεγόμενων εταίρων, ή επί το ορθότερον των αγαπημένων μας δανειστών.

Δύο επιπλέον σκληρότατα Μνημόνια και ουδείς εκ των καλοκάγαθων διαμορφωτών της κοινής γνώμης, εκείνων που ζουν πλουσιοπάροχα και με όλες τις ανέσεις στις επαύλεις των Βορείων Προαστίων

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/katw-h-chounta-tou-mnhmoniou1#ixzz4iDpLeGj7

Exit mobile version