Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η… αγάπη του κόσμου – Με τις ντομάτες πήραν υπουργό του Σύριζα στην Κρήτη

Με τις… ντομάτες (κυριολεκτικά) αντιμετωπίστηκε υπουργός της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, δείχνοντας έτσι ότι η «σχέση» της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση με τον Ελληνικό Λαό περνάει σε μια νέα περίοδο…

Συγκεκριμένα, «θερμή» υποδοχή επιφύλαξαν οι αγρότες στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη, ο οποίος επισκέφτηκε χτες βιολογικές καλλιέργειες στο Τυμπάκι Ηρακλείου, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Κρήτη. Οι αγρότες «καλωσόρισαν» τον αναπληρωτή υπουργό με έντονες αποδοκιμασίες και του έστρωσαν «χαλί» από ντομάτες έξω από το εργοστάσιο της Βιολογικής Ανάπτυξης Μεσσαράς (ΒΙΑΝΑΜΕ), όπου έφτασε το μεσημέρι με το υπουργικό του αυτοκίνητο.

Με αυτό τον τρόπο οι εξαγριωμένοι αγρότες θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει με τα μέτρα της κυβέρνησης (φορολογία, Ασφαλιστικό), ενώ δεν παρέλειψαν να εξαπολύσουν βέλη κατά του Τσιρώνη, κατηγορώντας τον ότι δεν προσκάλεσε κανέναν εκπρόσωπο των αγροτών, παρά μόνο τους βιοκαλλιεργητές.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Φαιστού Γιώργος Ντισπυράκης υποστήριξε ότι ο υπουργός πήγε στην περιοχή «κρυφά» και από την «πίσω πόρτα», επιλέγοντας τον επαρχιακό δρόμο του Λαγολιού για να μη συναντήσει τους αγρότες της περιοχής στην πλατεία του Τυμπακίου.

Ακόμη πιο θερμό, όμως, από το «καλωσόρισμα» ήταν το «αντίο» των αγροτών προς τον Τσιρώνη, καθώς εκτόξευσαν στο όχημα που τον μετέφερε ντομάτες.

Μια εικόνα η οποία προϊδεάζει ανάλογες σκηνές και στο άμεσο μέλλον; Ο Χρόνος θα δώσει την απάντηση, είναι γεγονός όμως ότι η αγανάκτηση και η οργή εναντίον των πολιτικών απατεώνων των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δείχνει να μπαίνει σε ένα νέο επίπεδο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/me-tis-ntomates-phran-upourgo-tou-suriza-sthn-krhth#ixzz4iDpp7dsL

Exit mobile version