Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο σκληρός νεοφιλελεύθερος Σκυλακάκης επιβραβεύεται εσωκομματικά από τον Μητσοτάκη

Ο σκληρός νεοφιλελεύθερος Σκυλακάκης επιβραβεύεται εσωκομματικά από τον Μητσοτάκη

Άλλη μια απόδειξη μετατροπής της ΝΔ σε ένα ακραιφνές νεοφιλελεύθερο κόμμα αποτελεί η κομματική αναβάθμιση του προερχομένου από το μόρφωμα της Δράσης Θεόδωρου Σκυλακάκη. Για την ακρίβεια, Ομάδα Δράσης για την άρση εμποδίων στην επιχειρηματικότητα, την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση της εξωστρέφειας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων δημιουργείται στην ΝΔ με απόφαση του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη

Επικεφαλής στην ομάδα ορίστηκε ο πρόεδρος του (λέμε τώρα…) κόμματος «Δράση» και πρώην ευρωβουλευτής Θόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος στις αρχές του χρόνου είχε συναντηθεί μα τον Μητσοτάκη και είχε ανακοινώσει την σύμπραξη με την ΝΔ του φορέα του οποίου ηγείται.

Την ομάδα απαρτίζουν επίσης οι κινούμενοι στον ίδιο ιδεολογικό χώρο με τον επικεφαλής της Δράσης, Τέλης Αϊβαλιώτης, Τάσος Αβραντίνης, Γιάννης Ανδρουλάκης, Μιχάλης Κεφαλογιάννης , Στέφανος Κοτσώλης, Δημήτρης Σκάλκος και Αιμίλιος Στασινάκης.

Πώς αλλάζουν οι καιροί… Ο σκληρός νεοφιλελεύθερος Σκυλακάκης, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την ΝΔ όταν έκρινε ότι δεν ήταν τόσο φιλελεύθερη όσο αυτός θα ήθελε και προΐστατο ερευνών και καταγγελιών για τα θαλασσοδάνεια του κόμματος αυτού, τώρα όχι μόνο επέστρεψε εκεί που πριν έφτυνε, αλλά βλέπει και τον εαυτό του να ανεβαίνει σκαλοπάτια στην κομματική ιεραρχία, με το να επιβραβεύεται από τον ίδιο τον Μητσοτάκη.

Είναι εμφανές το τι περιμένει την Πατρίδα και τον Λαό, αν και όταν την αριστερή λαίλαπα του Τσίπρα διαδεχθεί η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα του Μητσοτάκη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/nea-deigmata-ths-neofileleutherhs-metatrophs-ths-nd.-o-sklhros-neofileleuth#ixzz4iHL4O9dp

Exit mobile version