Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η διπολική διαταραχή της κυβερνητικής φυλλάδας

Για τον ψυχίατρο είναι όλοι οι αριστεροί “επαναστάτες” του Σύριζα και οι πληρωμένες γραφίδες τους, αφού προσπαθούν μάταια κάθε μέρα να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Πώς δηλαδή πήγαμε από το “σκίζω τα Μνημόνια με ένα νόμο και με ένα άρθρο” στο “ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ” και το υπογράφω “Μνημόνια και με τα δύο χέρια”!

Ο έρωτας όμως για την καρέκλα της εξουσίας και η προσκόλληση σε αυτήν τους κάνει να ξεπερνούν τους όποιους ενδοιασμούς και να συνεχίζουν να πουλάνε τρέλα, παίζοντας ακόμα τους “επαναστάτες”.

Σήμερα το κομματικό όργανο του Σύριζα, “Αυγή” αντιμετώπισε ακόμα ένα επεισόδιο διπολικής διαταραχής, το οποίο μάλιστα καταγράφηκε στο πρωτοσέλιδο. Το πρόβλημα έγκειται στην εμμονή των ψευτοπροοδευτικών στην πολιτική των “ανοιχτών συνόρων” και την υπεράσπιση της εισβολής των λαθρομεταναστών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έτσι στο σημερινό πρωτοσέλιδο της “Αυγής” υπάρχει πανηγυρικό ρεπορτάζ για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, το οποίο θα μετατραπεί σε άντρο ισλαμικής τρομοκρατίας όπως έγινε και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Λίγο πιο κάτω όμως υπάρχει ρεπορτάζ για την νέα αιματηρή επίθεση τζιχαντιστών στην Αίγυπτο με θύματα 26 χριστιανούς.

Αποφασίστε επιτέλους εκεί στην “Αυγή” με ποιον είστε; Με τον Θεό ή τον Μαμωνά;

Την απάντηση όλοι την ξέρουμε, απλά ακουμπάτε και στις δύο βάρκες για ψηφοθηρικούς λόγους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-dipolismos-ths-kubernhtikhs-fulladas#ixzz4iJq459oB

Exit mobile version