Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στις ίδιες τάξεις με τα ελληνόπουλα οι «πρόσφυγες» από τη νέα σχολική χρονιά!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στις ίδιες τάξεις με τα ελληνόπουλα οι «πρόσφυγες» από τη νέα σχολική χρονιά!

Το γεγονός ότι οι συριζαίοι και οι εγχώριοι έμμισθοι «αντιρατσιστές» έλεγαν συστηματικά και ενσυνείδητα ψέμματα στους Έλληνες Γονείς, προκειμένου να σταματήσουν τις αντιδράσεις τους αποκάλυψε ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ανανιάδης, μιλώντας σε τοπική ιστοσελίδα.

Συγκεκριμένα, ο Ανανιάδης είπε ότι πρόθεση του υπουργείου είναι όλα τα προσφυγόπουλα να γραφτούν στα κοντινότερα σχολεία των διαμερισμάτων όπου θα διαμένουν, μετά το σταδιακό κλείσιμο των κέντρων φιλοξενίας. Μάλιστα, θα πηγαίνουν στο σχολείο στο πρωινό πρόγραμμα, στις 8 πμ και όχι στο ολοήμερο πρόγραμμα, όπως ίσχυσε σε αυτήν την σχολική χρονιά.

Με απλά λόγια, τα λεγόμενα «προσφυγόπουλα» από τη νέα σχολική χρονιά θα βρίσκονται στις ίδιες τάξεις με τα ελληνόπουλα, με όλες τις συνέπειες που έχουμε δει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου τα παιδιά των γηγενών υφίστανται τα μύρια όσα στο όνομα του «πολυπολιτισμού» και με την ανοχή των μαρξιστών καθηγητών.

Ένα άλλο σημείο των δηλώσεων Ανανιάδη στο οποίο οφείλουμε να σταθούμε είναι ότι επίκειται κλείσιμο των δομών «φιλοξενίας». Επειδή προφανώς αυτό δεν θα συνδυαστεί με μαζικές απελάσεις ή με το να τους πάρει η Ευρώπη, αντιλαμβανόμαστε ότι ο Ανανιάδης έκανε λόγο για «ενσωμάτωση» όλων των λαθρομεταναστών, πρακτική που θα έχει τραγικές συνέπειες για την Ελληνική Κοινωνία, σε όλα τα επίπεδα και τους τόπους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/apokalupsh-stis-idies-tajeis-me-ta-ellhnopoula-oi-prosfuges-apo-th-nea-scho#ixzz4iTMyd63o

Exit mobile version