Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκρυψε την ταυτότητα των ισλαμιστών τρομοκρατών στο χτύπημα στην Αίγυπτο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκρυψε την ταυτότητα των ισλαμιστών τρομοκρατών στο χτύπημα στην Αίγυπτο

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση του αρχηγού της ΝΔ και πιθανού υποψήφιου για μελλοντικού πρωθυπουργού της Χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα ισλαμιστών στην Αίγυπτο κατά των Χριστιανών Κοπτών.

Με ανάρτησή του στο twitter ο Μητσοτάκης έγραψε τα εξής: «23 ψυχές χάθηκαν σήμερα στην Αίγυπτο. Είμαστε πάντα και παντού απέναντι σε κάθε φανατισμό που γεννά τυφλή βία με θύματα αθώους πολίτες».

Εάν κάποιος δεν ήξερε τι ακριβώς είχε συμβεί, θα ήταν πολύ πιθανό να νομίζει ότι «οι 23 ψυχές χάθηκαν» εξαιτίας της έντασης σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ή τον συνωστισμό σ΄ ένα πολυκατάστημα για μία σειρά προτεραιότητας.

Και επειδή ο Μητσοτάκης, ως γνήσιο τέκνο της «πολιτικής ορθότητας», μιλάει στο μήνυμά του γενικά και αόριστα για τον «κάθε φανατισμό», ας… πληροφορηθεί ότι τόσο στην Αίγυπτο, όσο και στο Μπατακλάν, το Μάντσεστερ, τη Νίκαια και αλλού, δεν τους σκότωσε γενικά ο «φανατισμός», αλλά οι ισλαμιστές τρομοκράτες.

Το  «Ισλαμικό Κράτος» (όπως το ονομάζουν οι ίδιοι οι υποστηρικτές του, και όχι ως …. «Φανατικό Κράτος») έχει αναλάβει την ευθύνη γι’ αυτές τις τρομοκρατικές ενέργειες. Κινούμενος αξιοθαύμαστα στο πλαίσιο της «πολιτικής ορθότητας» (και) ο Μητσοτάκης παριστάνει τον ….Αλέκο και αρνείται να ονοματίσει τους τρομοκράτες. Τους χαρακτηρίζει απλώς ως «φανατικούς» και νομίζει ότι «καθάρισε».

Ούτε τζιχαντιστές τους είπε, ούτε ισλαμιστές. Ας μην ξεχνάμε, βεβαίως, ότι σε λίγο καιρό θα εγκαινιαστεί και το τζαμί στον Βοτανικό, το οποίο εγκρίθηκε και με τις ψήφους του δικού του κόμματος, και γι΄ αυτό ο Μητσοτάκης (που μην εκπλαγείτε καθόλου να τον δείτε  να είναι παρών με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά) συνεχίζει να διαστρέφει την πραγματικότητα.

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-mhtsotakhs-ekrupse-thn-tautothta-twn-islamistwn-tromokratwn-sto-chtuphma#ixzz4iTOuQhPn

Exit mobile version