Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φραπεδολόγος Λεβέντης: «Αν μου ζητηθεί να γίνω πρωθυπουργός, θα το κάνω»! Και πού να σφίξουν οι ζέστες…

Φραπεδολόγος Λεβέντης: «Αν μου ζητηθεί να γίνω πρωθυπουργός, θα το κάνω»! Και πού να σφίξουν οι ζέστες…

Είναι γνωστό ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα φροντίζει να δείχνει πόσο «ψώνιο» και εγωμανής είναι. Ο λόγος, φυσικά για τον πρόεδρο της Ένωσης Φραπέδων, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος μετά την πολλοστή επανάληψη της προτροπής του για τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης προχώρησε τώρα ένα (τεράστιο) βήμα παραπέρα.

Αφού έπαιξε για μια ακόμη φορά την γνώριμη κασέτα λέγοντας «Εγώ από την πρώτη μέρα που μπήκα στη Βουλή αντιλήφθηκα ότι πρέπει να σχηματιστεί μια κυβέρνηση μεγάλη και όχι με 153 βουλευτές. Επιμένω ότι πρέπει να πάμε στη λύση οικουμενικής κυβέρνησης», στην συνέχεια πέταξε την βόμβα: «Αν μου ζητηθεί να γίνω πρωθυπουργός, θα το κάνω»!

Τι αυταπάρνηση, τι αυτοθυσία, τι εθελοντική προσφορά των στιβαρών χεριών του και του κοφτερού μυαλού του στην υπηρεσία της Πατρίδας! Και όλα αυτά, βεβαίως, μόνο για το καλό του… Τόπου. Μην φανταστεί κανείς ότι ο μπάρμπα Βασίλης το κάνει για τον εαυτό του.

Άλλωστε, αν κάτι είναι που χαρακτηρίζει την πολιτική διαδρομή του χρόνια τώρα, εκτός από την… σοβαρότητα, την… σταθερότητα στις απόψεις και τις… επιτυχημένες πολιτικές προβλέψεις του, είναι αναμφισβήτητα η… μετριοφροσύνη που τον διακατέχει. Γι’ αυτό και αρκέστηκε στην θέση του πρωθυπουργού (κάνοντας την «καρδιά του πέτρα» θα την δεχτεί) και όχι σε κάτι που πραγματικά θα άρμοζε σ’ αυτόν τον «Κολοσσό» της εγχώριας και παγκόσμιας σκηνής, όπως του Προέδρου της Δημοκρατίας ή του Πλανητάρχη… Ας μην ξεχνάμε ότι, όπως είχε δηλώσει πολλά χρόνια νωρίτερα, είχε συμβάλει κι αυτός στην εκλογή του Κλίντον(!) στην προεδρία των ΗΠΑ. Μην ρωτάτε πώς, καθώς η… έμφυτη σεμνότητα του «κυρίου προέδρου» όλων των Ελλήνων  δεν τον άφησε ποτέ να λύσει τις εύλογες απορίες μας.

Πέρα από την φαιδρή πλευρά του όλου ζητήματος, το γεγονός ότι αυτό ο πολιτικός γελωτοποιός βρίσκει σε καθημερινή βάση βήμα για να ξεστομίσει τις… φιλοσοφίες του, ενώ η Τρίτη Πολιτική Δύναμη της Χώρας, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, είναι πλήρως αποκλεισμένη δείχνει την ποιότητα της πολιτικής και της ενημέρωσης που έχουμε στην Ελλάδα του «συνταγματικού τόξου».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/frapedologos-lebenths-an-mou-zhththei-na-ginw-prwthupourgos-tha-to-kanw-kai#ixzz4iTqd1oms

Exit mobile version