Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Τσάμπα μαγκιές από τους συριζαίους – Ξυδάκης: “Αφού μας κοροϊδεύουν οι «εταίροι» να σκεφτούμε όλα τα ενδεχόμενα εκτός από την… ρήξη”

Τσάμπα μαγκιές από τους συριζαίους - Ξυδάκης: “Αφού μας κοροϊδεύουν οι «εταίροι» να σκεφτούμε όλα τα ενδεχόμενα εκτός από την… ρήξη”

Πάλι έχουν αρχίσει και διακινούν σενάρια και φήμες «υπερήφανης διαπραγμάτευσης» οι συριζαίοι με φόντο το νέο φιάσκο με την ρύθμιση του χρέους, η οποία από ό,τι φαίνεται μετατίθεται στις… καλένδες.

Από την μία οι γερμανικές εφημερίδες έχουν αρχίσει και μιλάνε για… απειλές Τσακαλώτου περί μη αποπληρωμής της επόμενης δόσης του Ιουλίου, δημοσιεύματα τα οποία ωστόσο διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο το Μέγαρο Μαξίμου.

Από την άλλη έχουμε την δήλωση Ξυδάκη στον Real FM όπου είπε ότι «εάν ο εταίρος έχει γίνει στυγνός δανειστής, ο οποίος είναι και ψεύτης και δεν τηρεί αυτά τα οποία συμφωνεί και αλλάζει το πλαίσιο της συμφωνίας διαρκώς, πρέπει να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα».

Βέβαια, αμέσως μετά ο Ξυδάκης διευκρίνισε ότι εννοεί να εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα… εκτός από ένα. Συγκεκριμένα, είπε ότι «δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για ρήξη… υπάρχουν πάρα πολλά περιθώρια κινήσεων και είναι πάρα πολύ νωρίς. Θα πρέπει να απαιτήσουμε τουλάχιστον, κι αυτό δεν είναι θέμα μόνο της κυβέρνησης είναι όλου του ελληνικού λαού, να σέβονται το πλαίσιο μίας συμφωνίας».

Έχουμε, κοινώς, λεονταρισμούς του αίσχιστου είδους για άλλη μία φορά από μία κυβέρνηση που προκαταβολικά δηλώνει ότι η «διαπραγμάτευσή» της φτάνει μονάχα στο επίπεδο της επικοινωνιακής διαχείρισης της όλης υποθέσεως και επ’ ουδενί λόγω δεν προτίθεται να εισέλθει στην ουσία του ζητήματος.

«Τσάμπα μαγκιές», δηλαδή, για άλλη μία φορά από τον Σύριζα. Εφόσον αυτός και τα κόμματα της αμαρτίας (από ΝΔ μέχρι ΚΚ€) θεωρούν μονόδρομο την συμμετοχή της Ελλάδος στην ευρωζώνη και εφόσον προκαταβολικά δηλώνουν ότι στην πρώτη υπόνοια Σόιμπλε περί GRexit θα υπογράψουν τα πάντα, γιατί μπαίνουν στον κόπο να δίνουν δηλώσεις που εν τέλει θα πάρουν πίσω μαζί με τις απαραίτητες συγγνώμες;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tsampa-magkies-apo-tous-surizaious-afou-mas-koroideuoun-oi-etairoi-na-skeft#ixzz4iaIwDYbF

Exit mobile version