Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανήμερα της επετείου της Άλωσης ο Καμμένος εγκαινίασε σχολείο για «προσφυγόπουλα»!

Ανήμερα της επετείου της Άλωσης ο Καμμένος εγκαινίασε σχολείο για «προσφυγόπουλα»!

Την ημέρα της επετείου της Άλωσης της Πόλης διάλεξε ο Πάνος Καμμένος για να εγκαινιάσει σχολείο που κατασκεύασαν οι Ένοπλες Δυνάμεις (!) στην Τήλο στον «χώρο φιλοξενίας μεταναστών».

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έστειλε το μήνυμα ότι «εκεί που υπάρχει λογική και ανθρωπιά μπορούμε να ζήσουμε όλοι μαζί» και σημείωσε: «Στόχος είναι όσα παιδιά περάσουν από τον καταυλισμό τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, όταν γυρίσουν στις πατρίδες τους, να θυμούνται την Ελλάδα με αγάπη».

Βεβαίως, τα «προσφυγόπουλα» δεν ήρθαν στην Χώρα μας για «τα πρώτα χρόνια της ζωής τους», αλλά για να μείνουν μόνιμα. Και αυτό ο Καμμένος το γνωρίζει πολύ καλά.

Μάλιστα, το ότι διάλεξε την αποφράδα ημέρα της 29ης Μαΐου είναι ξεκάθαρα συμβολικό.

Το 1453 οι τούρκοι εκμεταλλεύτηκαν το άνοιγμα της Κερκόπορτας για να καταλάβουν την Κωνσταντινούπολη. Σήμερα ο Καμμένος και οι υπόλοιποι ψευτοπατριώτες συνοδοιπόροι του ανοίγουν άλλου είδους Κερκόπορτες, για να μετατρέψουν την Ελλάδα από Χώρα σε χώρο, και τον Ομοιογενή Λαό της σε ετερογενή πληθυσμό.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/anhmera-ths-epeteiou-ths-alwshs-o-kammenos-egkainiase-scholeio-gia-prosfugo#ixzz4ib78nUQD

Exit mobile version