Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυνική ομολογία ΚΚέδων: Αιματοκυλίσαμε την Ελλάδα για… αντιπερισπασμό!

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Τα βουνά, λοιπόν, παίρνουν οι κουκουέδες –συμφώνως με εύστοχο τίτλο αναρτήσεως του ethnikismos.net– για να τιμήσουν τους συμμορίτες που σήκωσαν τα όπλα κατά της πατρίδος, προκαλώντας στον τόπο αιματοκύλισμα, καταστροφές και συμφορές!

Μένει βεβαίως μονίμως αναπάντητο το εύλογο ερώτημα: γιατί τα έκαναν όλα αυτά οι κουκουέδες, ενώ ο «πατερούλης» τους, ο Στάλιν, είχε εκχωρήσει την Ελλάδα στους Αγγλο-αμερικανούς; Γιατί τόσο αίμα για μια χαμένη κι από πριν ξεπουλημένη υπόθεση;

Κάποιες «μασημένες» ή γενικόλογες απαντήσεις έχουν δώσει πρωταγωνισταί της ανταρσίας, όπως για παράδειγμα ο Δημ. Βλαντάς, μέλος της τότε Κ.Ε. του ΚΚΕ, στο βιβλίο του «Η τραγωδία του ΚΚΕ»: «Η δεύτερη βασική αιτία της ήττας μας, ήταν η τότε ηγεσία του ΚΚΣΕ. Αυτή, από τον Μάρτη του 1946, ενθάρρυνε την ηγεσία του ΚΚΕ για ανταρτοπόλεμο, με σκοπό να εξυπηρετήσει ρωσικά συμφέροντα. Θα ήταν ανόητο να φανταστεί κανείς ότι, χωρίς την έγκριση της σοβιετικής ηγεσίας, χωρίς την υπόσχεσή της για βοήθεια, θα άρχιζε η ηγεσία του ΚΚΕ ένοπλο αγώνα μετά το 1946».

Αλλά και ο αρχιπροδότης Ζαχαριάδης, που διαβεβαίωνε τους κουκουέδες, λίγο μετά την συντριβή τους στον Γράμμο και στο Βίτσι, πως πρέπει να έχουν ήσυχη την συνείδησή τους και να μην στεναχωρούνται για την ήττα, διότι «το κόμμα επιτέλεσε το διεθνιστικό του καθήκον».

Ωστόσο, ο σύντροφος Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του κόμματος των πολιτικών απογόνων των συμμοριτών…

Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kunikh-omologia-koukouedwn-aimatokulisame-thn-ellada-gia-antiperispasmo#ixzz4ieMwgEqa

Exit mobile version