Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γιατί οι Μεταθέσεις είναι θαμμένες στο ΥΠΕΘΑ?

Τα Στελέχη των ΕΔ αυτή την εποχή είναι σε μεγάλο αναβρασμό και ανησυχία περιμένουν είτε στο τηλέφωνο είτε πάνω απο το σύστημα Πυρσεία να δουν τις περιβόητες μεταθέσεις τους ώστε να τακτοποιήσουν τις υπηρεσιακές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις.
Διαπιστώνουμε δυστυχώς για άλλη μια φορά και φέτος καθυστέρηση  πλην ορισμένων ανωτέρων που έχουν κοινοποιηθεί οι υπόλοιπες είναι θαμμένες από την εμπειρία μας καταλαβαίνουμε ότι πέφτει πολύ μαγείρεμα έχουν πλακώσει μάλλον οι ΣΕΦ των ρουσφετιών και ο καθένας προσπαθεί να φτιάξει και να επιβάλλει την δική του συνταγή!

Είναι φυσικά κοινό μυστικό ότι όσες καλές προθέσεις και να έχουν τα Γενικά Επιτελεία και τα Επιτελικά Γραφεία που έχουν επωμισθεί το έργο να βγάζουν τις μεταθέσεις οι κομματάρχες πάντα θα τους βάζουν τρικλοποδιές πάντα θα υπάρχει ένας ΓΚΟΡΤΣΟΣ όπως στην ελληνική ταινία γιατί είναι δυστυχώς ελληνικό φαινόμενο το ρουσφέτι που έχει βαθιές ρίζες στην ελληνική κοινωνία και δεν ξεριζώνεται εύκολα.
Καλό θα είναι λοιπόν να τελειώσει όσο το δυνατόν ποιο σύντομα αυτή η ιστορία να κοινοποιηθούν οι μεταθέσεις στα Στελέχη γιατί η καθυστέρηση τους κάνει μόνο κακό και τίποτα άλλο.
πηγή
Exit mobile version