Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

«Δημοκρατία»: Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά του προεδρείου της Βουλής έναντι της Χρυσής Αυγής

«Δημοκρατία»: Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά του προεδρείου της Βουλής έναντι της Χρυσής Αυγής

Με τον πλέον καυστικό τρόπο η «Δημοκρατία» σχολιάζει την τακτική των δύο μέτρων και των δύο σταθμών που κράτησε το προεδρείο της Βουλής σε δύο περιπτώσεις με χαρακτηριστικές ομοιότητες.

Υπό τον τίτλο «Δεν ξέρω, δεν άκουσα, δεν είδα!», ο Χρήστος Μπολώσης γράφει τα εξής:

“Το 1973 ο Ίνγκμαρ Μπέργκμαν γύρισε την ταινία «Σκηνές από μία Βουλή». Σκηνή πρώτη: Πρωταγωνιστές, Νίκος Δένδιας και Ηλίας Κασιδιάρης. Ο Δένδιας περνά μπροστά από τον Κασιδιάρη, ο οποίος του λέει «Τι περνάς από μπροστά μου; Δεν βλέπεις ότι μιλάω»; Αμέσως κινητοποιείται πτέρυγα του ΝΑΤΟ και στη συνέχεια η φρουρά φρουρά, συλλαμβάνονται άπαντες της Χ.Α. και εξορίζονται στη Γη του Πυρός.

Σκηνή δεύτερη: Η βουλευτίνα της Ν.Δ., κυρία Άννα Μισέλ αποχωρεί από τη Βουλή και ο κ. Συρμαλένιος του ΣΥΡΙΖΑ της λέει «Ωραίο στιλ έχεις, μωρή». Γίνεται πανδαιμόνιο και ανταλλάσσονται φράσεις απείρου κάλλους, οπότε καλείται να επέμβει η πρόεδρος κυρία Τασία, η οποία λέει: «Δεν ακούστηκε τίποτα, δεν καταλαβαίνω»…

The end, που λένε και οι ταινίες. Τι να πούμε, τι, που λέει και ο Μητσιάς…”.

Μέσα σε λίγες μόλις γραμμές ξεδιπλώθηκε (και ξεφτιλίστηκε) όλη η υποκρισία των εκπροσώπων του «συνταγματικού τόξου», οι οποίοι έκαναν πράξη την λαϊκή ρήση «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει», δείχνοντας ξεκάθαρα ότι αντιλαμβάνονται την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως κάτι το εντελώς διαφορετικό και ξένο από το (ανθελληνικό και διεφθαρμένο) σύστημά τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dhmokratia-diaforetikh-antimetwpish-apo-to-proedreio-ths-boulhs-sthn-chrush#ixzz4ifEY6EGh

Exit mobile version