Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης: 35 δισ. δολάρια τον χρόνο τα κέρδη από την λαθρομετανάστευση – Υπόλογοι για τους θανάτους οι δουλέμποροι και οι «αλληλέγγυοι»

Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης: 35 δισ. δολάρια τον χρόνο τα κέρδη από την λαθρομετανάστευση - Υπόλογοι για τους θανάτους οι δουλέμποροι και οι «αλληλέγγυοι»

Πολλές φορές έχουν προσπαθήσει τα ΜΜΕ και οι πολιτικάντηδες να πείσουν τους Έλληνες να αποδεχτούν τον κατακλυσμό της Πατρίδος μας με λαθρομετανάστες βάσει εικόνων και στατιστικών σχετικά με το πόσοι χάνονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους προς την Ελλάδα.

Η πραγματικότητα είναι ότι για αυτούς τους θανάτους ουσιαστικά ευθύνεται η πολιτική των «ανοιχτών συνόρων», που εφαρμόζουν όλοι αυτοί που προσπαθούν να «ευαισθητοποιήσουν» τους Έλληνες, όπως μπορεί να συμπεράνει κανείς από τα λεγόμενα του επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, Ουίλιαμ Λέισι Σουίνγκ, στο Reuters.

Συγκεκριμένα, είπε ότι «ο αριθμός των θυμάτων ήταν 3.700 όλο το 2015 και περίπου 5.000 το 2016» και έσπευσε να συμπληρώσει ότι «αυτή είναι η τραγωδία, γι’ αυτό είμαστε τόσο ανήσυχοι και προσπαθούμε να προειδοποιήσουμε τους μετανάστες για τους διακινητές. Οι διακινητές είναι στην πραγματικότητα το μεγάλο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι τα 35 δισεκ. δολάρια τον χρόνο (που βγάζουν οι διακινητές) και ξέρουμε πως βγάζουν πολλά λεφτά στη Μεσόγειο».

Βέβαια ο επικεφαλής του ΔΟΜ, για προφανείς λόγους, δεν αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πέρα από τα 35 δισ. ευρώ των δουλέμπορων υπάρχουν και τα δισεκατομμύρια που ξοδεύουν τα κράτη, η Ευρωπαϊκή Ένωση και διάφοροι πλουτοκράτες «φιλάνθρωποι» προκειμένου να διευκολύνουν το έργο των δουλέμπορων.

Στήνεται έτσι ένα παζάρι χρήματος γύρω από την διακίνηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη, με πρώτες πύλες εισόδου την Ιταλία και την Ελλάδα. Δισεκατομμύρια ευρώ δίνονται από τους κρατικούς προϋπολογισμούς στα πάσης φύσεως λαμόγια των ΜΚΟ και άλλα δισεκατομμύρια ευρώ δίνονται από τους λαθρομετανάστες στους δουλέμπορους.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες «μπίζνες» παγκοσμίως και δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη το ότι υπάρχουν δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και πολιτικά ανδρείκελα που είναι πρόθυμα να συντελέσουν στον πνιγμό ανθρώπων και σε τρομοκρατικές ισλαμικές επιθέσεις, προκειμένου να συντηρήσουν αυτή την «μπίζνα».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diethnhs-organismos-metanasteushs-35-dis.-dolaria-ton-chrono-ta-kerdh-apo-t#ixzz4ikkhPxy2

Exit mobile version