Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απύθμενο θράσος συστημικού δημοσιογράφου: Κατανοητό να αλλάξει ΑΦΜ το ΠΑΣΟΚ για να γλιτώσει τα χρέη του!

Απύθμενο θράσος συστημικού δημοσιογράφου: Κατανοητό να αλλάξει ΑΦΜ το ΠΑΣΟΚ για να γλιτώσει τα χρέη του!

Γνωστός ο βίος και η πολιτεία του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου. Συστημικός και «πασοκάρα» μέχρι το κόκκαλο, επί χρόνια έδινε τα διαπιστευτήριά του από τα «Νέα» του ΔΟΛ.

Ουκ ολίγες φορές, μάλιστα, άφησε το δικό του στίγμα στην ανέντιμη καθεστωτική πολεμική κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Όταν «το μαγαζί» που τον σίτισε φαλίρισε, ο Παπαχρήστος πήδηξε από  το καράβι και βρήκε νέα στέγη στην νεοκδοθείσα  «Ελευθερία   του Τύπου». Και επειδή φαίνεται ότι ο …πασοκισμός δεν βγήκε ποτέ από μέσα του, φρόντισε να μας… κατατοπίσει  περί αυτού με ένα κείμενο μικρό μεν σε έκταση, αλλά πολλαπλώς αντίστροφο ως προς το μέγεθος της θρασύτητας που το διέπει.

Έγραψε, λοιπόν, υπό τον τίτλο «Το ΠΑΣΟΚ, ο νέος ΑΦΜ και τα χρέη», αυτό το …ευυπόληπτο  μέλος του «συνταγματικού τόξου», τα εξής: «Δεν τους καταλαβαίνω αυτούς που «αγριεύονται» επειδή το ΠΑΣΟΚ άλλαξε ΑΦΜ. Άλλαξε – και λοιπόν; Τι να κάνουμε τώρα; Σε μια χώρα που έχει καταστραφεί οικονομικά, η άλλη επιλογή είναι να καταργηθεί από κόμμα; Να διαγραφεί από τον σχετικό κατάλογο του Αρείου Πάγου; Να καταργηθεί, αλλά αυτή δεν είναι δημοκρατία.  Κάτι άλλο είναι, το οποίο δε θέλω να σχολιάσω. Στο κάτω-κάτω, ας αποφασίσουν τι θέλουν με το ΠΑΣΟΚ: Είναι βουτηγμένο στα χρέη ή είναι βουτηγμένο στα σκάνδαλα; Αν συμβαίνει το δεύτερο, δεν μπορεί να συμβαίνει το πρώτο. Και αν ισχύει το πρώτο, δεν γίνεται να συμβαίνει το δεύτερο. Έγινα κατανοητός; Το ελπίζω…».

Με απλά λόγια, ο Παπαχρήστος βρίσκει απολύτως φυσιολογικό, έντιμο και νόμιμο  να σβηστούν τα υπέρογκα χρέη του ΠΑΣΟΚ  (με το κόλπο του ΑΦΜ) και να  τα φορτωθεί στην πλάτη του ο Ελληνικός Λάος. Το «να διαγραφεί» και «να καταργηθεί» το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα «δεν είναι δημοκρατία». Ενώ, προφανώς, το να έχει χρεώσει το δημόσιο με αναρίθμητα εκατομμύρια ευρώ είναι δημοκρατία… Γι’ αυτό και  «πρέπει» να συνεχίσει να υφίσταται αυτό το κομματικό καρκίνωμα. Η διαγραφή και κατάργηση κόμματος για τον Παπαχρήστο και τους ομοίους του ισχύει μόνο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Μπορεί να μην έκλεψε απολύτως τίποτα, μπορεί να μην κατέστρεψε την Χώρα κυβερνώντας την επί δεκαετίες, αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι… «φασίστες» αρκεί για να βγει εκτός νόμου.

Όσο για το δίλημμα του Παπαχρήστου για το «τι θέλουν με το ΠΑΣΟΚ» κακώς το θέτει, γιατί εκτίθεται ανεπανόρθωτα. Γιατί και βουτηγμένο στα χρέη είναι το ΠΑΣΟΚ, αλλά και χωμένο «μέχρι το μεδούλι» στα σκάνδαλα. Δικαίωμά του να υποτιμά τη δική του νοημοσύνη, αλλά μην θεωρεί  και τους υπόλοιπους Έλληνες πανομοιότυπους με τον δικό του τρόπο σκέψης και έκφρασης. Σίγουρα έγινε «κατανοητός» με τα λεγόμενά του, αποδεικνύοντας ότι  το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν απλώς ένα ακόμη κόμμα της μεταπολιτευτικής  περιόδου, αλλά πολύ περισσότερο η επιτομή της σαπίλας και της διαφθοράς, ο φορέας που έκλινε σ’ όλες  τις πτώσεις τις λέξεις «απατεώνας», «κλέφτης», «λαμόγιο».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/aputhmeno-thrasos-susthmikou-dhmosiografou-apolutws-katanohto-na-allajei-af#ixzz4ilzgE7YX

Exit mobile version