Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για το Κίνημα και την Πατρίδα

Για το Κίνημα και την Πατρίδα

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τον τελευταίο Αυτοκράτορα και τους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας, δεν έχει για μας τους Εθνικιστές τον χαρακτήρα του πένθους και της μεμψιμοιρίας. Όσοι συμπατριώτες μας είχαν την τύχη να βρεθούν σ’ αυτή, το αντιλήφθηκαν από την αρχή μέχρι το τέλος της.

Σε πείσμα των καιρών, σε πείσμα ενός Καθεστώτος αντεθνικού το οποίο επί σειρά δεκαετιών επιχειρεί απεγνωσμένα ακόμη και δια της βίας να διαγράψει την εθνική μνήμη, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα φροντίζει ώστε όχι μόνο να παραμείνει ζωντανή η εθνική συνείδηση αλλά επιπλέον, να μετουσιώνεται αυτή σε αφύπνιση και δράση. Υπό αυτό το πρίσμα, οι λιτές Τελετές Τιμής και Μνήμης δεν είχαν και δεν θα έχουν ποτέ την ηττοπάθεια που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη κοινωνία, σύμφωνα πάντοτε με τον τρόπο κατά τον οποίο εκείνη εκπαιδεύτηκε και εξακολουθεί να εκπαιδεύεται από το μεταπολιτευτικό Κράτος.

Θα ήταν άλλωστε εξαιρετικά ασεβές και πέρα ως πέρα παράταιρο, να τιμά το σημερινό ανθελληνικό Καθεστώς τους Ήρωες και Μάρτυρες του Μεγάλου μας Έθνους. Το παράδειγμά τους, είναι απαγορευτικό για τη σύγχρονη εποχή των προσκυνημένων και των δειλών και είναι συνάμα εξόχως πολεμοχαρές για τα σημερινά εθνοκτόνα κηρύγματα της ανοχής και της ταπεινώσεως που συμπυκνώνονται και κρύβονται κάτω από το μανδύα μιας επίπλαστης και πρακτικά μη ρεαλιστικής ειρήνης και συναδέλφωσης.

Αρκεί να τοποθετήσετε στη θέση του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και των τελευταίων υπερασπιστών της Κωνσταντινούπολης, τις πολιτικές ηγεσίες του «δημοκρατικού» τόξου το οποίο εξουσιάζει την Πατρίδα μας σήμερα, για να κατανοήσετε σε όλο της το βάθος μια αλήθεια που μονάχα η Χρυσή Αυγή ομολογεί: Όχι, δεν είναι Ελλάδα τούτο το άθλιο Κράτος, είναι ψευτορωμέικο

Διαβάστε την συνέχεια στην Αντεπίθεση

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/gia-to-kinhma-kai-thn-patrida#ixzz4ip0rxdlz

Exit mobile version