Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Ρόδος

Κλιμάκιο της Τοπικής Οργάνωσης Καβάλας συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, που πραγματοποιήθηκαν την 28η Μαΐου στις Κρηνίδες Καβάλας υπό την αιγίδα του τοπικού συλλόγου. Με το πέρας του μνημοσύνου στον ιερό ναό του Αγίου Χριστοφόρου ακολούθησε πομπή μέχρι την κεντρική πλατεία, όπου και πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και καταθέσεις στεφάνων.

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία των βουλευτών του μνημονιακού τόξου (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ) που για ακόμη μια φορά έλαμψαν δια της απουσίας τους, προφανώς για να αποφύγουν τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού που έχει εξοντωθεί από τα μνημόνια και την ατελείωτη φοροεπιδρομή. Τελικά η ανάγκη να τους δει και να τους ψηφίσει το πόπολο υπερτερεί της μαρξιστικής «ορθοδοξίας» που απενοχοποιεί την τουρκική θηριωδία της δολοφονίας 353.000 Ελλήνων του Πόντου!

Μέλη της Τ.Ο. Ρόδου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή παρευρέθηκαν στην γιορτή της φράουλας που πραγματοποιήθηκε στο Παραδείσι την Κυριακή στις 28 Μαΐου. Οι Συναγωνιστές είχαν την τύχη να διαπιστώσουν από κοντά την ασύγκριτη ποιότητα της παραγωγής φράουλας στο νησί μας, η οποία οφείλεται στο μεράκι και την επίμοχθη εργασία των συντοπιτών μας παραγωγών και των οικογενειών τους. Οι Συναγωνιστές συζήτησαν με τους παραγωγούς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον αγώνα τους για την επιβίωση και την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας για το προϊόν τους. Ανάμεσα σε αυτά είναι και δυσκολίες που προκαλούνται από την έλλειψη κρατικού προγραμματισμού και επαρκούς μέριμνας.

Οι Συναγωνιστές δεσμεύθηκαν ότι η Χρυσή Αυγής θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να τους συνδράμει στην δύσκολη προσπάθειά τους. Οι Συναγωνιστές και οι παραγωγοί εξέφρασαν την επιθυμία ώστε παρόμοια συνάντηση να επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον. Ευχαριστούμε τους παραγωγούς και τους συγχαίρουμε για το έργο τους. Τους θεωρούμε υπόδειγμα για το αναπτυξιακό μοντέλο που θέλει να εφαρμόσει το Κίνημά μας στην Πατρίδα μας, δηλαδή την επιστροφή στην πρωτογενή παραγωγή και μέσω αυτής στην εθνική αυτάρκεια.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn667#ixzz4ip1GpwJH

Exit mobile version