Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αγαστή συνεργασία Σύριζα-ΝΔ για την ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα

Γράφει ο Χρήστος Χατζησάββας

Το ζήτημα της διοίκησης του τεμένους ήταν αυτό που τέθηκε σε ψηφοφορία στην βουλή μέσα σε ένα άρθρο, που ακόμα μια φορά ενθυλακώθηκε σε άσχετο σχέδιο νόμου για την παιδεία. Ειδικότερα η ίδρυση νομικού προσώπου ιδιωτικού δικαίου και η σύσταση διοικητικού συμβουλίου για το ισλαμικό τέμενος της Αττικής απασχόλησε τις επιτροπές και την ολομέλεια της βουλής.

Η συγκυβέρνηση έδειξε την γελοία, διπολική της κατάσταση με την κάλπικη εκ του ασφαλούς άρνηση των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν το άρθρο 5 αλλά να λένε ΝΑΙ επί της αρχής του νομοσχεδίου και φυσικά να μην παραιτούνται από την κυβέρνηση.

Οι χρήσιμοι «μπαλαντέρ» του συστήματος, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και ΚΚΕ «μπάλωσαν» την κυβερνητική διαρροή και έτσι απεφεύχθη το ναυάγιο. Η Νέα Δημοκρατία όμως έδωσε ρεσιτάλ υποκρισίας και κατάφερε να ταχθεί ΥΠΕΡ της ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους και να έχει ψηφίσει ΘΕΤΙΚΑ σε όλα τα νομοσχέδια ή άρθρα ή τροπολογίες που έχουν έρθει μέχρι σήμερα.

Τα ελεγχόμενα ΜΜΕ όμως την παρουσιάζουν σαν δύναμη αντιπολίτευσης που ασκεί κριτική στην κυβέρνηση και καταψηφίζει τους νόμους που αυτή εισαγάγει, προς υπεράσπιση, δήθεν, των εθνικών συμφερόντων.

Στην 24/05/2017 στην τρίτη συνεδρίαση της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων, η Νίκη Κεραμέως ως εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Κυρίες και κύριοι, προφανώς η ΝΔ είχε και έχει ταχθεί υπέρ της ανέγερσης του Ισλαμικού Τεμένους, άλλωστε, ο νόμος που συζητάμε σήμερα είναι ο νόμος Γιαννάκου.

Διαβάστε την συνέχεια στο xamak.gr 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agasth-sunergasia-suriza-nd-gia-thn-anegersh-islamikou-temenous-sthn-athhna#ixzz4iphaaJGl

Exit mobile version