Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταρρέει ο συκοφάντης της Χρυσής Αυγής, Μπόμπολας: Απεργία στο “Έθνος” μέχρι και τις 7 Ιουνίου

Καταρρέει ο συκοφάντης της Χρυσής Αυγής, Μπόμπολας: Απεργία στο “Έθνος” μέχρι και τις 7 Ιουνίου

Μια ακόμη ανάσα ελευθερίας στον χώρο της αντικειμενικής και αληθούς πληροφόρησης αποτελεί η νέα απεργία των εργαζομένων στον Πήγασο και ως εκ τούτου η μη κυκλοφορία (και) της λασποφυλλάδας του ”Έθνους”.

Συγκεκριμένα, 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες αποφάσισαν στην συνέλευσή τους οι απλήρωτοι για 5 ολόκληρους μήνες, εργαζόμενοι στον Πήγασο. Έτσι το διοικητικό Συβούλιο της ΕΣΗΕΑ της ΕΠΗΕΑ,της ΕΤΗΠΤΑ. της ΕΣΠΗΤ, της ΠΕΛ και της ΕΦΕ αποφάσισαν την κύρηξη απεργίας, απο χτές το απόγευμα στις 18:00 έως τις 06:00 της Τετάρτης, 7 Ιουνίου. Η απεργία αφορά όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς τύπου, τους λιθογράφους και τους φωτορεπόρτερ, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες ”ΕΘΝΟΣ”, ”ΗΜΕΡΗΣΙΑ”,”GOAL  NEWS”, στις ιστοσελίδες ” ethnos.gr”, ”imerisia.gr”, ”sentragoal.gr”, ”life.gr”, ”womenonly.gr”,”elle.gr”, ”cinemag.ge”, και ”carandddriver.gr”, καθώς και σε όλες τις περιοδικές εκδόσεις και τις λοιπές ιστοσελίδες του Ομίλου.

Η απεργία κηρύσσεται καθώς οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας, η οποία αφενός τους οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, που αντιστοιχούν στις αποδοχές των μηνών Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου, Απριλίου και Μαίου και αφετέρου συστηματικά καταπατά κάθε συμφωνία και δέσμευση απο την πλευρά της. Το Δ.Σ. των Ενώσεων ζητούν την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών των εργαζομένων.

Οι εργαζόμενοι στον Πήγασο δικαιούνται και πρέπει να πάρουν τα δεδουλευμένα τους.

Για το “Έθνος”,’ όμως, καθώς και τους υπαλλήλους εκείνους του Μπόμπολα οι οποίοι συμμετείχαν  στην βρώμικη  λασπολογία κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δεν υπάρχει καμία κατανόηση και καμιά συμπόνια. Στην προσπάθειά τους να σκάψουν το λάκκο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έπεσαν αυτοί μέσα, ενώ τους σκέπασε και η λάσπη του Άκτωρα…

Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζει την ανοδική πορεία του, ενώ η μπομπολοφυλλάδα θα πάψει να μολύνει την ατμόσφαιρα με την παρουσία της μέχρι τις 7 Ιουνίου, λίγο πριν το οριστικό λουκέτο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-chastouki-ston-mpompola.-chwris-thn-fullada-ethnos-mechri-kai-tis-7-iou#ixzz4isUOSbMs

Exit mobile version