Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Η πρώτη σοβαρή επίπτωση από το νόμο που ψηφίστηκε για τα φάρμακα με το νέο μνημόνιο είναι η εξής: Για να δοθεί σε Έλληνες ασθενείς φάρμακο νέες γενιάς θα πρέπει αυτό προηγουμένως να είναι εγκεκριμένο σε 9 χώρες της Ευρώπης, σε 6 να αποζημιώνεται και σε 3 χώρες να έχει αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα του μέσω του συστήματος ΗΤΑ, το οποίο σήμερα δεν διαθέτει η χώρα μας. Ήδη οι καρκινοπαθείς είναι σε απόγνωση και οι ογκολόγοι σε σύγχυση! Η ανθρώπινη ζωή μάλλον πρέπει να ξανακερδίσει τη μάχη με το αυτονόητο… Ο ασθενής καθίσταται αναλώσιμος. Απλά ντροπή!

Γ.Π.

Σε φιάσκο εξελίσσεται η δίκη της Χρυσής Αυγής και ξεκίνησαν οι πιέσεις των σιωνιστών

Κατάντησαν την ελληνική κοινωνία σε μια κοινωνία θεάματος, μαθαίνοντας τους περισσότερους Έλληνες να εξαρτώνται από «κομβικές» ημερομηνίες που δεν είναι άλλες από τις εργασίες της Ε.Ε. για το ελληνικό χρέος. Θα έρθει ή δεν θα έρθει η δόση, που θα φορτώσει με ακόμη περισσότερο χρέη την πατρίδα μας; Ένας λαός σχεδόν αποχαυνωμένος και παραδομένος στην υπανάπτυξη και τη μιζέρια για ένα ανύπαρκτο χρέος, το οποίο όλο και αυξάνεται παρά τις αιματηρές περικοπές στα πάντα, από το οποίο κινδυνεύουμε να χάσουμε τη ζωή μας και την εθνική μας ταυτότητα. Οι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί απατεώνες που εφαρμόζουν αυτές τις πολιτικές δρουν σχεδόν ως επαγγελματίες δολοφόνοι που εκτελούν απλά το συμβόλαιο θανάτου της Ελλάδας. Η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική ελπίδα των Ελλήνων και η μόνη που μπορεί να αντισταθεί στο χαμό της Πατρίδας μας.

Μ.Β.

Ο Τσίπρας επιταχύνει τις διαδικασίες για την “ελληνοποίηση” των λαθρομεταναστών

Πραγματικά είναι εξωφρενικό το γεγονός ότι ενώ η σημερινή κυβέρνηση ως αντιπολίτευση, είχε δημιουργήσει το γνωστό κίνημα «δεν πληρώνω», με σκοπό να δείξει το αίσχος των διοδίων, σήμερα εκτός του ότι διόρισε στο δημόσιο τα στελέχη του, αυξάνει τώρα τον αριθμό των διοδίων. Τριάντα οκτώ σταθμούς διοδίων στην Εγνατία οδό, με τους εργολάβους να τρίβουν τα χέρια από τα νέα κέρδη τα οποία θα συσσωρεύουν από τους οδηγούς που θα χρησιμοποιούν τον συγκεκριμένο δρόμο. Δρόμους τους οποίους στην ουσία κατασκεύασαν οι φορολογούμενοι Έλληνες στο μεγαλύτερο μέρος τους, πλέον τους εκμεταλλεύονται με πανάκριβα κόμιστρα οι εργολάβοι στερώντας από το ελληνικό δημόσιο τεράστια έσοδα. Η Χρυσή Αυγή έχει ζητήσει να γίνουν οι προβλεπόμενες αναλογιστικές μελέτες, ώστε να δούμε πόσα χρήματα διέθεσαν οι εργολάβοι και πόσα το ελληνικό δημόσιο. Αν αυτά κοινοποιηθούν τότε τα ληστρικά αυτά κόμιστρα των διοδίων θα ελαττωθούν δραστικά και αυτό δεν συμφέρει την οικονομική ολιγαρχία που ζει παρασιτικά σε βάρος των Ελλήνων, συντηρώντας εφημερίδες τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Λ.Ζ.    

Χρήστος Παππάς στο Ράδιο Νεάπολις: Υπάρχει ελπίδα, υπάρχει η Χρυσή Αυγή! Ηχητικό

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-3-iouniou-2017#ixzz4iwp5uWYO

Exit mobile version