Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Ηλεία – Περιοδεία Γ. Αϊβατίδη και Κ. Μπαρμπαρούση στην Κέρκυρα

Ακόμα μία πολιτική εξόρμηση πραγματοποίησαν την Τετάρτη, μέλη της Χρυσής Αυγής Ηλείας. Αυτή την φορά, βρεθήκαμε στο Επιτάλιο και στην Αλφειούσα, δύο περιοχές όπου ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει σημαντικό αριθμό υποστηρικτών.

Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με κατοίκους που νοιώθουν προδομένοι από το πολιτικό σύστημα και πολλοί νέοι φίλοι εξέφρασαν την επιθυμία να μάθουν περισσότερα για το Κίνημά μας και τις θέσεις μας.

Μοιράσαμε δεκάδες δωρεάν φύλλα της εφημερίδας Χρυσής Αυγής, καθώς και πολιτικά φυλλάδια για την εξέλιξη της δίκης. Όπως διαπιστώσαμε, οι Έλληνες διψούν να ακούσουν την φωνή μας και όλα δείχνουν ότι το Εθνικιστικό Κίνημα σημειώνει σημαντική άνοδο.

Περιοδεία στο Νησί των Φαιάκων πραγματοποίησαν οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ιωάννης Αϊβατίδης (Κέρκυρας) και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης (Αιτωλοακαρνανία)ς, όπου είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην πανέμορφη πόλη της Κέρκυρας, να συνομιλήσουν με τους κατοίκους της και να επισκεφτούν ιστορικά μνημεία της πόλης, μεταξύ άλλων του Εθνικού Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια, που το όνομά του έχει συνδεθεί τόσο στενά με την ιστορία του νησιού.

Συνάντηση με τους “αμαξάδες” της Κέρκυρας όπου μας περιέγραψαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο από την εξοντωτική φορολόγηση όσο και από την επιθετική πολιτική του Δήμου, που έχει επιβάλλει σύγχρονα αστικά μέσα μεταφοράς πολεμώντας κυριολεκτικά την παραδοσιακή άμαξα με τα άλογα, οδηγώντας ακόμη ένα παραδοσιακό επάγγελμα στην καταστροφή.

Περισσότερες φωτογραφίες στο xa-aitoloakarnanias.blogspot.gr

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn668#ixzz4iwrMOp00

Exit mobile version