Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν μπορείτε να μας σταματήσετε!

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Δεν μπορείτε να μας σταματήσετε!

25 Μαΐου 2017: Από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής στην Βουλή

“Θα ήθελα κατ’ αρχάς να καταγγείλω μέσα από το Βήμα αυτό στον Ελληνικό λαό ότι στις 23 Μαΐου έγινε ένα μνημόσυνο προς τιμήν του Ήρωα Σμηναγού Ηλιάκη και ο Δήμος Καρπάθου είχε αποστείλει πρόσκληση σε όλους τους Βουλευτές του κόμματός μας. Επελέγησαν να πάνε στην Κάρπαθο, για να τιμήσουν τον μεγάλο αυτόν Έλληνα, που έχυσε το αίμα του για την Ελλάδα, δύο Βουλευτές μας. Δρομολόγιο η Ολυμπιακή δεν είχε. Απευθυνθήκαμε στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης. Απάντηση καμία. Επιτέλους, το C-130 δεν είναι ιδιοκτησία του Πάνου Καμμένου ούτε της Κυβερνήσεως Τσίπρα. Και ενώ με το C-130 πήγαν Βουλευτές των άλλων κομμάτων, αποκλείστηκαν οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Και φυσικά, αυτός δεν είναι ο μοναδικός αποκλεισμός.”

Οι αποκλεισμοί μας πεισμώνουν, μας δυναμώνουν

“Θα ήθελα να απευθύνω ένα ρητορικό ερώτημα προς τον Ελληνικό λαό. Λάβατε μία απόφαση με την οποία αποκλείσατε από τη συζήτηση για το μνημόνιο ολόκληρη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής. Και μιλώντας ο Πρόεδρος της Βουλής είπε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Έγινε ένα σημαντικό βήμα από την Ολομέλεια της Βουλής τις προηγούμενες μέρες, που ήταν ένα στίγμα». Αυτό το στίγμα σας αφορά όλα τα κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητους Έλληνες, ΚΚΕ.

Και θα ήθελα να ρωτήσω: Εμάς, οι οποίοι δεν ήμασταν καν παρόντες στην Αίθουσα εκείνη την ώρα, πώς μας αποκλείσατε; Πώς αποκλείσατε όλους τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, επειδή, λέει, φώναζαν; Όλοι φώναζαν. Γήπεδο είχε γίνει. Ουρλιαχτά ακουγόντουσαν από κάθε κατεύθυνση. Μόνο η Χρυσή Αυγή να τιμωρείται; Όμως να ξέρετε ότι αυτοί οι αποκλεισμοί τελικά κάνουν πιο δυνατή τη Χρυσή Αυγή, η οποία αγωνίζεται με συνέπεια για την Πατρίδα και τον Λαό και συνεχώς ανεβαίνει, είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε, όσους αποκλεισμούς και αν κάνετε εις βάρος μας.”

Οι «δημοκράτες» και τα πραγματικά κηρύγματα μίσους

“Στίγμα, λοιπόν, η συλλογική ευθύνη. Και την αποφασίσατε εσείς οι δημοκράτες. Ποιοι δημοκράτες; Όταν ο Πρωθυπουργός σας δηλώνει ότι θαυμάζει τον Μάο Τσε Τουνγκ ή πηγαίνει για να τιμήσει τον Φιντέλ Κάστρο, τι είδους δημοκράτες είστε; Όταν είχατε σχέσεις με το καθεστώς Τσαουσέσκου που άφηνε να πεθαίνουν τα μωρά στις θερμοκοιτίδες, ποια σχέση έχετε με τη δημοκρατία; Ε, αυτή τη σχέση που έχετε με τη δημοκρατία είχαν και αυτοί που στην Γαλλική Επανάσταση έστηναν τις γκιλοτίνες και κρεμούσαν και αποκεφάλιζαν χιλιάδες ανθρώπους.

Και επειδή μας κατηγορείτε για κηρύγματα μίσους, έχω εδώ ένα απόσπασμα από μια εκπομπή της «ΕΡΤ Open», η οποία συμβαδίζει με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπου ένας επαγγελματίας αντιρατσιστής και αντιφασίστας, αναφερόμενος στη δολοφονία των δυο Συναγωνιστών μας, λέει: «Η 1η Νοέμβρη, τότε που είναι η επέτειος εκτέλεσης των σκουληκιών». Έτσι μιλάνε οι σύντροφοί σας, οι προστατευόμενοι νεαροί σας, οι αντιφασίστες.

Βεβαίως, την ίδια έκφραση χρησιμοποιεί και η «Εφημερίδα των Συντακτών». Κατά τα άλλα, εμείς κάνουμε κηρύγματα μίσους! Εσείς κάνετε κηρύγματα μίσους και δεν έχετε καταλάβει ότι είστε εκτός τόπου και χρόνου, ότι η «μαμά Μόσχα» τέλειωσε, ότι ο μπολσεβικισμός ανήκει στα απολιθώματα της ιστορίας, ότι ο εθνικισμός έρχεται…

Διαλύουν την Παιδεία, διαλύουν την Ελλάδα

“Βεβαίως, το σημερινό νομοσχέδιο έχει θέμα την παιδεία. Είναι νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, που αφορά και το τέμενος. Θα ήταν άδικο, όμως, και θα περιορίζαμε το θέμα, εάν δεν μιλούσαμε γενικότερα για την κατεύθυνση την οποία έχει πάρει η Ελληνική παιδεία.

Θα σας διαβάσω επί του προκειμένου κάποια αποσπάσματα από την ανακοίνωση του Πανελληνίου Συλλόγου Φιλολόγων, ο οποίος εκφράζει τη συνολική του αντίθεση στο προτεινόμενο σχέδιο για την αλλαγή των σχολικών βιβλίων της Ιστορίας και τονίζει: «Σύμφωνα με τα προτεινόμενα, κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να διδάσκει ό,τι του είναι αρεστό και σύμφωνα με τις ιδεολογικές και πολιτικές του απόψεις.». Και όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, με την ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία της μαρξιστικής Αριστεράς που υπάρχει από το 1974 μέχρι σήμερα οι δάσκαλοι της γενιάς του Πολυτεχνείου και οι “καθηγητάδες” κάνουν παιδομάζωμα ψυχών στα σχολεία μας.

Είναι πολύ χαρακτηριστικό αυτό που λέει, επίσης, η Πανελλήνια Ένωση Φιλολόγων, ότι «παιδαγωγικά ωφέλιμο είναι να γνωρίζουν οι μαθητές τούς έξω από την Ευρώπη πολιτισμούς, έξω από τα όρια του δυτικού πολιτισμού, όμως εφόσον έχουν μάθει σε βάθος την ελληνική ιστορία. Η πολυπολιτισμικότητα μπορεί να είναι στόχος, όχι όμως ο κυρίαρχος». Θέλουν Ελληνοκεντρική την παιδεία οι Έλληνες φιλόλογοι, αλλά εσείς δεν τους ακούτε, υπακούοντας στα κελεύσματα της παγκοσμιοποίησης, του κοσμοπολιτισμού, ενός πλέον εξευτελισμένου διεθνισμού.

«Οι προτάσεις της επιτροπής υπονομεύουν τη διδασκαλία της ελληνικής Ιστορίας», όπως αναφέρεται εδώ. Δεν θα διδάσκεται η αρχαία Ελληνική ιστορία, δεν θα διδάσκεται η Ελληνική Επανάσταση του 1821 και οι πρωταγωνιστές της και αντ’ αυτού, θα γίνονται διάφορες “κοινωνιολογικές” συζητήσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι μεγάλοι μέντορες της παρατάξεώς σας με νύχια και με δόντια, με λύσσα και με πάθος, αγωνίζονται να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει η ιστορική συνέχεια των Ελλήνων. Λένε ότι η εθνογένεση έγινε στα τέλη του 19ου αιώνος σαν απαύγασμα της Γαλλικής Επαναστάσεως και ότι δεν υπήρχε εθνική συνείδηση.

Όμως, δεν είναι μόνο αυτό. Θέλουν να αλλάξουν τον λαό. Και αν μπορούσαν να τον αλλάξουν, θα τον άλλαζαν. Αυτό θέλετε, να αλλάξετε τον λαό! Γι’ αυτό έρχονται εδώ τα εκατομμύρια των προσφύγων και των λαθρομεταναστών. Όμως, έχετε απέναντί σας τη Χρυσή Αυγή, που αγωνίζεται με συνέπεια για έναν μεγάλο σκοπό, να ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες.

Θα σας διαβάσω ένα απόσπασμα από μια επιστολή που είχε αποστείλει ένας μεγάλος Έλληνας, ο Πλήθων Γεμιστός, προς τον αυτοκράτορα Μανουήλ Παλαιολόγο στα 1412, σχεδόν τριακόσια πενήντα χρόνια πριν από τη Γαλλική Επανάσταση, όπου έλεγε: «Εσμέν γάρ ουν ων ηγείσθε τε και βασιλεύετε Έλληνες το γένος. Ταύτην γάρ δη φαίνονται την χώραν Έλληνες αεί οικούντες». Αυτό θέλετε να αλλάξετε, αλλά δεν θα το κατορθώσετε.”

Το τέμενος και η υποκρισία των «πατριωτών» της ΝΔ

“Ερχόμαστε σήμερα να συζητήσουμε ένα νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, σχετικό και με το τέμενος, το οποίο ιδρύθηκε με απόφαση της Βουλής. Πριν όμως ιδρυθεί το τέμενος, έπρεπε να αλλάξει ένας νόμος. Έτσι, η Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου με τον ν.4301/2014, άρθρον 9, κατήργησε το απαραίτητο στοιχείο, της άδειας που έπρεπε να δώσει ο οικείος Μητροπολίτης. Και αυτό το ψήφισε και το Κόμμα του πολιτικού συνεταίρου σας, του κ. Πάνου Καμμένου, ο οποίος άνοιξε τις πύλες με τον τρόπο αυτό, ούτως ώστε να γίνουν τα τεμένη. Κατά τα άλλα, ψηφοθηρώντας, θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο.

Επιπλέον, κάνετε το τέμενος νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου. Θα πληρώνει ο ελληνικός λαός, που λιμοκτονεί, όλα τα έξοδα για αυτό. Και βάζετε κυριολεκτικά και μια βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας, λέγοντας ότι στο επταμελές αυτό διοικητικό συμβούλιο θα είναι και δύο εκπρόσωποι της μουσουλμανικής κοινότητος των μουσουλμάνων της Αττικής, με κριτήριο την απήχησή τους.

Τι θα κάνετε; Εκλογές στους μουσουλμάνους μέσα στην Αθήνα; Έχετε τρελαθεί εντελώς; Διαλύετε τελείως την Ελλάδα;

Η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο σας, θα καταγγείλει τις σταλινικές μεθόδους του αποκλεισμού της και θα προχωρήσει μπροστά με ψηλά τις σημαίες. Δεν μας σταματάνε ούτε τα ουρλιαχτά σας ούτε οι ύβρεις σας ούτε οι αποκλεισμοί σας. Θα νικήσουμε, γιατί αυτό είναι το δίκαιον του Έθνους.”

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/n.-g.-michaloliakos-den-mporeite-na-mas-stamathsete#ixzz4iwwySbnC

Exit mobile version