Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στις επάλξεις του Αγώνα: Μεγάλη ενημερωτική δράση στο Πέραμα – Φωτορεπορτάζ

Στις επάλξεις του Αγώνα: Μεγάλη ενημερωτική δράση στο Πέραμα - Φωτορεπορτάζ

Σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου η Τ.Ο. Περάματος πραγματοποίησε ενημερωτική δράση στο εμπορικό κέντρο Περάματος με απόλυτη επιτυχία.

Με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τ.Ο. Περάματος  Βίκτωρ Γλυνό, οι συναγωνιστές  μοίρασαν εκατοντάδες φύλλα της εφημερίδας μας “Χρυσή Αυγή “και ενημερωτικό υλικό.

Οι κάτοικοι του Περάματος έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό στην παρουσία των Συναγωνιστών μας και είχαν μόνο θετικά λόγια για τον Λαϊκό Σύνδεσμο τον οποίο και στηρίζουν έμπρακτα.

Δεν ήταν λίγοι οι συνδημότες μας που ζητούσαν επιπλέον υλικό για να μοιράσουν οι ίδιοι σε δικούς τους.

Η παρουσία των Συναγωνιστών της τοπικής στους δρόμους του Περάματος απέδειξε πως όσο και αν μας πολεμάνε, όσο και αν προσπαθούν να αποκλείσουν τη φωνή μας, ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική επιλογή για να βγει από το αδιέξοδο που του επέβαλαν οι μνημονιακές δυνάμεις.

Δεν θα σταματήσουμε αυτόν τον όμορφο αγώνα μέχρι να απελευθερωθεί η Πατρίδα μας. Μέχρι η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες!

Ζήτω η Νίκη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/stis-epaljeis-tou-agwna-megalh-enhmerwtikh-drash-sto-perama-fwtoreportaz#ixzz4ixgPyPPN

Exit mobile version