Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μέχρι και ο αριστερός Γ. Τριάντης κατήγγειλε την ΠΟΣΠΕΡΤ για την παράνομη φίμωση της Χρυσής Αυγής

Ο Γιάννης Τριάντης είναι γνωστός αριστερός δημοσιογράφος και ιδεολογικός αντίπαλος της Χρυσής Αυγής.

Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει ενίοτε να γράφει τα πράγματα με το όνομα τους και στην συγκεκριμένη περίπτωση να υποστηρίζει την πολυφωνία και την νομιμότητα.

Ιδού λοιπόν το έγραψε ο κ. Τριάντης στην εφημερίδα “Documento” για την παράνομη απόφαση των συνδικαλιστών της ΕΡΤ να φιμώνουν την τρίτη πολιτική δύναμη στην Χώρα:

Έχετε τρελαθεί; Με όλο τον σεβασμό στην ΠΟΣΠΕΡΤ, βρίσκω αυθαίρετη και άκρως επικίνδυνη την απόφασή της να πραγματοποιεί στάση εργασίας κάθε φορά που πρόκειται να μεταδοθεί εκδήλωση της Χρυσής Αυγής.

Αυθαίρετη διότι ως κόμμα του Κοινοβουλίου η Χρυσή Αυγή διατηρεί όλα τα σχετικά δικαιώματα και προνόμια – μεθ’ ων και η προβολή δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων από τη δημόσια τηλεόραση. Επ’ αυτού δεν έχει δικαιοδοσία η ΠΟΣΠΕΡΤ. Ούτε αρκεί η επίκληση του δημοκρατικού καθήκοντος, το οποίο επιστρατεύει“.

Βέβαια στην συνέχεια ο Τριάντης δίνει τα εύσημα (!) στην επιτροπή λογοκρισίας του Τσακνή, πράγμα που αντιβαίνει την ελευθερία έκφρασης και του λόγου, το οποίο είναι αντιφατικό και εκθέτει τον αρθρογράφο.

Κρατάμε όμως το επιχείρημά του ότι η απόφαση της ΠΟΣΠΕΡΤ είναι αυθαίρετη, επικίνδυνη και στρέφεται κατά ενός κοινοβουλευτικού κόμματος που εκφράζει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.

Όταν οι ιδεολογικοί πολέμιοι της Χρυσής Αυγής φτάνουν στο σημείο να επιχειρηματολογούν ενάντια στην παράνομη φίμωση του κόμματος, γίνεται σε όλους αντιληπτό ότι η συνωμοσία της σιωπής δεν έχει κανένα ιδεολογικό ή οποιοδήποτε άλλο νομιμοφανές πρόσχημα ή κίνητρο, αλλά πηγάζει ξεκαθαρά από τις πάγιες εντολές του “μνημονιακού τόξου” για περιορισμό της απήχησης των Ελλήνων Εθνικιστών.

Μάταιος ο κόπος τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mechri-kai-o-g.-trianths-kathggeile-thn-pospert-gia-thn-paranomh-fimwsh-ths#ixzz4iy8SdPVJ

Exit mobile version