Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η παρακαταθήκη του ισλαμικού τρόμου: Έως και χίλιοι τραυματίες στο Τορίνο από μία… κροτίδα

Η παρακαταθήκη του ισλαμικού τρόμου: Έως και χίλιοι τραυματίες στο Τορίνο από μία… κροτίδα

Την ώρα που το Λονδίνο «βυθιζόταν» στο σκοτάδι και τον τρόμο για άλλη μια φορά, στην Ιταλία και στο Τορίνο, την πόλη-έδρα της φιναλίστ του τελικού του Champions League, Γιουβέντους, επικρατούσε χάος, με φιλάθλους να τρέχουν έντρομοι και να ποδοπατούν ο ένας τον άλλο.

Όλα συνέβησαν στην κεντρική πλατεία Σαν Κάρλο της πόλης, όπου εκατοντάδες οπαδοί της Γιουβέντους είχαν συγκεντρωθεί, για να παρακολουθήσουν από γιγαντοοθόνη τον τελικό.

Ξαφνικά, ακούστηκε ένας ήχος σαν κροτίδα, που έδωσε την εντύπωση ότι γινόταν τρομοκρατική επίθεση. Τις πρώτες στιγμές αμηχανίας διαδέχτηκε ο τρόμος, καθώς το πλήθος έτρεχε δεξιά-αριστερά, για να σωθεί.

Πέντε άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, μεταξύ των οποίων ένα αγοράκι που φέρει τραύματα στο κρανίο και στο θώρακα. Νεώτερος απολογισμός από το σημείο ανεβάζει τον αριθμό των τραυματιών έως και στους 1.000, αν και αρχικά είχε γίνει λόγος για 600.

Η εφημερίδα Repubblica αναφέρει ότι το συγκλονιστικό περιστατικό, που είχε σαν αποτέλεσμα σκληρές εικόνες, με φιλάθλους να ποδοπατούν ο ένας τον άλλο, μπορεί να οφείλεται στην κατάρρευση κιγκλιδώματος μίας σκάλας που οδηγούσε σε υπόγειο παρκινγκ, στο κέντρο της πλατείας.

Δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι 1000 αυτοί τραυματίες είναι αποτέλεσμα του τρόμου που έχει σπαρθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη από τους ισλαμιστές τρομοκράτες και την ιδεοληπτικού τύπου ανικανότητα των πολιτικάντηδων που τους έχει αφήσει ελεύθερο το πεδίο να δημιουργούν εκατόμβες νεκρών κατά το δοκούν.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη των ισλαμιστών και η μεγαλύτερη ντροπή των πολιτικάντηδων. Μια κροτίδα στην κατάλληλη χρονική στιγμή είναι ικανή να τραυματίσει 1000 ανθρώπους εξαιτίας του πανικού. Είναι η ώρα όλοι αυτοί να παραιτηθούν και να παραδώσουν την εξουσία στους Εθνικιστές για να επανέλθει η Ευρώπη στην ασφάλεια και στην κανονικότητα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-parakatathhkh-tou-islamikou-tromou-ews-kai-chilioi-traumaties-sto-torino#ixzz4j3lUXHV8

Exit mobile version