Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φρίκη στη Γερμανία: Αφγανός έσφαξε 5χρονο παιδάκι και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του

Φρίκη στη Γερμανία: Αφγανός έσφαξε 5χρονο παιδάκι και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του

Σημείωση: Η φωτογραφία είναι από την ισλαμική τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα στην Νίκαια της Γαλλίας

 

Ειδεχθής επίθεση από ισλαμιστή σημειώθηκε στην Γερμανία όταν ένας Αφγανός 41 ετών σκότωσε με μαχαίρι 5χρονο αγοράκι από τη Ρωσία και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του.

Όπως μεταδίδει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, το έγκλημα σημειώθηκε σε στη νότια Γερμανία στην πόλη Ρέγκενσμπουργκ, σε σπίτι που φιλοξενεί πρόσωπα που ζητούν άσυλο στη χώρα.

Η αστυνομία που επενέβη πυροβόλησε και σκότωσε τον Αφγανό. Το 6χρονο αδερφάκι του άτυχου πεντάχρονου παρακολουθείται από ειδικούς γιατρούς, καθώς υπέστη μεγάλο σοκ κατά την επίθεση…

Η ευθύνη, βεβαίως, και πάλι πέφτει στους ώμους των όσων επέτρεψαν πάνω από ένα εκατομμύριο πρόσφυγες να εισέλθουν σε γερμανικό έδαφος τα τελευταία δύο χρόνια, όπως αντιστοίχως κατακλύστηκε και η Ελλάδα από εκατομμύρια λαθρομεταναστών. Η ευθύνη και το αίμα αθώων παιδιών βρίσκεται στα χέρια των πολιτικάντηδων των «ανοιχτών συνόρων».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/frikh-sth-germania-afganos-esfaje-5chrono-paidaki-kai-traumatise-sobara-th#ixzz4j3ma7iqQ

Exit mobile version